Citroenova akcija 'Reciklirajte i profitirajte'

Citroenova akcija 'Reciklirajte i profitirajte'

Citroen organizira veliku akciju otkupa dotrajalih vozila svih marki. Ta vozila neće biti vraćena u prodaju već će biti reciklirana. Time će se utjecati na pomlađivanje voznog parka u Hrvatskoj, na sigurnost u prometu i pozitivno djelovati na očuvanje okoliša.

U prodajnoj akciji su novi Citroën C-Elysée, C3, C3 Picasso i C4. Akcija traje od 13. siječnja do 15. ožujka 2014. godine. Kupac jednog od navedenih modela, može tvrtki Citroën ustupiti na recikliranje i uništavanje svoje staro vozilo za koje će mu Citroën odobriti popust na novom vozilu u iznosu do 15.000 kn, ovisno o kojem se modelu radi.

Dotrajala vozila će se reciklirati u suradnji s tvrtkom C.I.O.S., specijaliziranom za zbrinjavanje otpada. Citroën će dio novca od otkupa starih vozila uložiti u povećanje sigurnosti na hrvatskim prometnicama, tako što će donirati određeni broj reflektirajućih svjetala (mačje oči) prvašićima.
Popust uz otkup starog vozila na C-Elysée iznosi 15.000 kn, a u akciji je C-Elysée dostupan od 79.900 kn.

Popust uz otkup starog vozila na C3 Picasso iznosi 10.000 kn, a u akciji je C3 Picasso dostupan od 99.900 kn. Popust uz otkup starog vozila na C3 iznosi do 6.000 kn, a u akciji je C3 dostupan od 69.900 kn. Popust uz otkup starog vozila na C4 iznosi do 5.000 kn, a u akciji je C4 dostupan od 94.900 kn.

Cilj prodajne akcije „Reciklirajte i profitirajte“ je ukloniti sa hrvatskih cesta određen broj starih vozila koja će biti zamijenjena novima. Otkupljuju se dotrajala vozila svih marki (bez obzira na to o kojem se starom vozilu radi), njegovoj realnoj vrijednosti i stanju, bilo da su registrirana ili ne, za koja kupac novog vozila može dokazati (prometnom dozvolom) da je u njegovom vlasništvu najmanje 3 mjeseca.

Vozila se „otkupljuju“ kod svih ovlaštenih distributera novih Citroënovih vozila u Hrvatskoj.

You have no rights to post comments

Autosport.hr