• Objavljeno u Novosti

Foto: Ovo je novi Lotusov bolid, E23 Hybrid

Nakon kriznih godina čini se da su za momčad Lotus F1 Team nastupila bolja vremena. Na taj nas zaključak navode izjave ključnih ljudi ekipe, objavljene povodom predstavljanja prvih rendera novog bolida.
Više...
  • Objavljeno u Novosti

Foto & video: McLaren P1 GTR u Ženevi

Britanski McLaren otkrio je nekoliko novih pojedinosti o nadolazećoj trkaćoj izvedbi supersportaša P1. Riječ je o "radnoj" varijanti postojećeg P1, koja će osim kratice GTR dobiti i potpuno novi karakter, prilagođen životu na stazi.
Više...
  • Objavljeno u Novosti

Korak bliže gumama koje samostalno kontroliraju tlak

Goodyear u sjevernoameričkim voznim parkovima započinje s ispitivanjem revolucionarne AMT tehnologije koja automatski osigurava odgovarajući tlak zraka u gumama te tako omogućuje osjetnu uštedu goriva i velik doprinos pri smanjivanju ugljičnog otiska.
Više...
  • Objavljeno u Novosti

C4 Cactus je "Hrvatski automobil 2015. godine"

Stručni žiri Hrvatske automobilske udruge, sastavljen od stručnjaka i znanstvenika koji rade u automobilskoj branši, dodijelio je Citroënu C4 Cactus titulu „Hrvatski Automobil 2015. godine“. Žiri je posebno oduševio njegov funkcionalan i inovativan dizajn, praktična unutrašnjost te umjereni troškovi. Citroën C4 Cactus osvojio je i Zlatnu plaketu „Najbolji novi koncept“.
Više...
  • Objavljeno u Novosti

Honda: NSX je samo zagrijavanje, slijedi R

Honda je u Detroitu razotkrila čitav niz zanimljivosti, od četverocilindarskog VTEC-a s turbom za američko tržište do nove generacije legendarnog NSX-a, no to nisu sve novosti iz ureda japanske marke.
Više...
  • Objavljeno u Novosti

SsangYong Tivoli predstavljen u Koreji

Proizvođač iz čijih su pogona izašli neki od najružnijih automobila u galaksiji i šire, predstavio je novi model u svojoj ponudi. Osnovne obrise i značajke kompaktnog SUV-a Tivoli SsangYong je predstavio prošle godine, a ovih dana automobil je i službeno debitirao u Seulu.
Više...
  • Objavljeno u Novosti

Nova Honda NSX predstavljena u SAD

Čekanju je kraj, pred nama je nova Honda NSX, nakon niza špijunskih fotografija, koncepata i skica, napokon je predstavljena i konačna, produkcijska inačica.
Više...
  • Objavljeno u Novosti

Citroën obilježava 60 godina DS-a novim WRC bojama

Hyundai nije bio jedina momčad, koja je utorak izabrala za predstavljanje svojih novih boja, partnera i sportskog programa za nastupajuću sezonu svjetskog prvenstva u rallyju. Citroën Racing je danas predstavio nove boje svog natjecateljskog DS3 WRC, s kojim će Mads Ostberg, Kris Meeke i Sebastien Loeb otvoriti novu sezonu u Monte Carlu.
Više...