Jedinstveno izdanje GRID 2 za milijun i nešto sitno kuna!

Jedinstveno izdanje GRID 2 za milijun i nešto sitno kuna!

Pri novcima ste i na polici imate mjesta za još jednu kopiju računalne igre? Ovaj put možda ćete morati napraviti malo više mjesta na polici, ili bolje u garaži, jer je riječ o posebnoj ediciji Codemastersove GRID 2 vozačke "simulacije", a koja osim igre uključuje i čitav niz dodataka. Blago rečeno.

Za nešto više od 1.100.000 kuna (da, milijun i sto tisuća) dobit ćete kopiju GRID 2 igre za PlayStation, zatim slijedi PlayStation 3 konzola, posebno pripremljena Bell Racing kaciga, "trkaći" kombinezon, cipele i rukavice u BAC MONO i GRID 2 bojama, no to nije sve!

Ako nazovete odmah, u Codemastersu će vam u košaricu ubaciti i potpuno funkcionalan i prokleto brz trkaći automobil BAC MONO, na koji se inače čeka 14 mjeseci, a za vas će taj rok biti skraćen na samo 6 mjeseci!

Međutim, ni to nije sve! Za spomenuti diskontni iznos za vas će biti organizirana posjeta tvornici BAC, kao i upoznavanje s automobilom i tehničarima, koji će vas uputiti u sve tajne jurilice kojoj brzine veće od 270 km/h nisu nikakav problem.

Ako ste se pitali na što potrošiti vaš prvi milijun - eto odgovora! Požurite, ponuda traje do isteka zaliha, a na zalihi je - samo jedan komad!

You have no rights to post comments

Autosport.hr