Dorađeni AMG Vision Gran Turismo i Corvette Stingray u dodatku za GT 6

Dorađeni AMG Vision Gran Turismo i Corvette Stingray u dodatku za GT 6

Automobili su vam mili, u stvarnom i virtualnom svijetu? Ako je odgovor potvrdan, onda su velike šanse da spadate u jednu od dvije skupine virtualnih trkača - ili ganjate serijal Forza Motorsport na Xboxu ili vam je drži Playstation i njegov Gran Turismo. Kao što svi jako dobro znamo, GT je ne tako davno osvanuo u svom šestom izdanju, a ovih je dana stigao i novi dodatak prepun privlačnih stvarčica.

Ukratko, dodaci u verziji 1.04 su druga polovica Red Bull X Challengea, Birthday Login Bonus (na poklon ćete dobiti autombil koji okvirno potječe iz godine vašeg rođenja) i još par sitnica, međutim najzanimljivije za ljubitelje virtualnog paljenja guma i trošenja benzina su nove jurilice. Imenom i prezimenom to su Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo Racing Series - posebna izvedba tog automobila koju će biti moguće pospremiti u garažu sudjelovanjem u posebnom eventu. Drugi autić je Chevrolet Corvette Stingray Gran Turismo Concept, a do njega se dolazi na sličan način kao i do Mercedesa.

Oba virtualna automobila nastala su u suradnji autora igre i proizvođača pravih AMG-a i Stingrayja. Da bi se novi virtualci razlikovali od dosadašnjih raspolažu većom snagom i boljim performansama - tako je AMG-u snaga u GT-u narasla na 591 KS, 7-stupanjski mjenjač s dvostrukom spojkom prilagođen je utrkama, a smanjena je i ukupna masa.

Imate plejku i GT 6? U Mercedesa pa na 'ring!

You have no rights to post comments

Autosport.hr