"Plesnjak" u Karting Areni Zagreb
  • Napisao/la  PR
  • Objavljeno u Novosti

"Plesnjak" u Karting Areni Zagreb

Nakon napornog radnog tjedna i ubrzane svakodnevice potrebno je malo opustiti kočnice i stisnuti papučicu gasa. Karting Arena Zagreb ima zanimljivo rješenje!

Petak je rezerviran za jedno zanimljivo događanje pod nazivom „Plesnjak“. Svratite u Karting Arenu, opustite se i uživajte uz odličnu „live“ glazbu i poznate hitove 80-tih i 90-tih. A kako bi izlazak bio potpun i pomalo drugačiji, svi oni željni adrenalina mogu dodatno uživati u „Late Night Drive-u“. Naime, danas je karting staza otvorena sve do 1:30 sati!

Također, ovaj će petak još po nečemu biti poseban. Sutra u 20 sati starta četvrta utrka “ Mini GP lige”. Ne trebate biti iskusan karting vozač jer je ovo natjecanje namijenjeno svim amaterima i zaljubljenicima u karting vožnju. Zainteresirani se mogu slobodno javiti na recepciji Karting Arene tijekom radnog vremena gdje će dobiti sve potrebne informacije.

Ulaz na sva događanja je naravno - besplatan! Tijekom večeri, točnije od 22 sata pa sve do ponoći na snazi je i „Happy Hour“ - piće je jeftinije za 50 posto! Stoga, spojite ugodno s korisnim, izvedite društvo i uživajte u nezaboravnom adrenalinskom doživljaju! Više informacija možete pronaći na Internet stranici www.karting-arena.com.
Autosport.hr