Četiri nagrade "Webby Award" za website Volkswagen Buba

Objavljeno u: 22/05/2012 - 12:42 Napisao/la Objavljeno u Novosti Komentari Komentiraj!
Za internetski nastup 21st Century Beetlea marka Volkswagen je osvojila renomirane nagrade online branše za najbolji automobilski website, najpreglednije navigiranje i strukturu te za iznimni koncept dizajna i funkcionalnosti. "Webby Award" nagrađuje iznimna dostignuća u području websitea, interaktivne promidžbe, online i mobilne komunikacije. Dodjela nagrade održava se 21. svibnja u New Yorku.

Međunarodna akademija za digitalnu umjetnost i znanost (International Academy of the Digital Arts and Sciences) svake godine pobjedniku dodjeljuje Webby Award poznat i pod nazivom "Oscar za internetska dostignuća". U pripadajućem "People's Voice Award" javnost ocjenjuje svoje favorite u određenim kategorijama. I u toj domeni je www.beetle.com (hrvatska verzija: www.novabuba.hr) proglašen pobjednikom u kategoriji "Best Automotive Website 2012".

Službeno prisustvo Volkswagen Bube na webu je HTML-5 programirani multi-screen-site: radi se o scrolling siteu koji korisniku omogućuje vertikalno i horizontalno kretanje kroz sadržaje. Novi navigacijski koncept pritom stvara dojam vožnje u Bubi. Za kompletan koncept i realizaciju websitea odgovorna je agencija DDB Tribal iz Berlina.

"Ovaj dinamični auto zahtijeva i dinamičnu prezentaciju", objasnio je Luca de Meo, voditelj marketinga koncerna i marke Volkswagen osobnih vozila. Volkswagen Buba website stoga je optimalno prilagođen ciljnoj skupini za to vozilo i iznimno nam je drago što je naša hrabrost za inovativnu komunikaciju u mreži nagrađena sa četiri Webby Awardsa."

Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments