Četiri nagrade "Webby Award" za website Volkswagen Buba

Objavljeno u: 22/05/2012 - 12:42 Napisao/la Objavljeno u Novosti Komentari Komentiraj!
Za internetski nastup 21st Century Beetlea marka Volkswagen je osvojila renomirane nagrade online branše za najbolji automobilski website, najpreglednije navigiranje i strukturu te za iznimni koncept dizajna i funkcionalnosti. "Webby Award" nagrađuje iznimna dostignuća u području websitea, interaktivne promidžbe, online i mobilne komunikacije. Dodjela nagrade održava se 21. svibnja u New Yorku.

Međunarodna akademija za digitalnu umjetnost i znanost (International Academy of the Digital Arts and Sciences) svake godine pobjedniku dodjeljuje Webby Award poznat i pod nazivom "Oscar za internetska dostignuća". U pripadajućem "People's Voice Award" javnost ocjenjuje svoje favorite u određenim kategorijama. I u toj domeni je www.beetle.com (hrvatska verzija: www.novabuba.hr) proglašen pobjednikom u kategoriji "Best Automotive Website 2012".

Službeno prisustvo Volkswagen Bube na webu je HTML-5 programirani multi-screen-site: radi se o scrolling siteu koji korisniku omogućuje vertikalno i horizontalno kretanje kroz sadržaje. Novi navigacijski koncept pritom stvara dojam vožnje u Bubi. Za kompletan koncept i realizaciju websitea odgovorna je agencija DDB Tribal iz Berlina.

"Ovaj dinamični auto zahtijeva i dinamičnu prezentaciju", objasnio je Luca de Meo, voditelj marketinga koncerna i marke Volkswagen osobnih vozila. Volkswagen Buba website stoga je optimalno prilagođen ciljnoj skupini za to vozilo i iznimno nam je drago što je naša hrabrost za inovativnu komunikaciju u mreži nagrađena sa četiri Webby Awardsa."

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments