Novi BMW serije 1

U proteklih deset godina u svijetu je prodano gotovo dva milijuna primjeraka BMW-a serije 1, a ova posljednja inačica usmjerena je na postavljanje novog mjerila zadovoljstva u vožnji u premium kompaktnom segmentu. Novi modeli BMW-a serije 1 s 3 vrata i 5 vrata pristižu sa znatno izmijenjenom ponudom motora i dodatnim mjerama za smanjenje potrošnje goriva i ispušnih plinova, što im omogućuje da ponovno budu predvodnici u uvođenju novih BMW EfficientDynamics tehnologija.
Više...

Novi Audi Q7

Audi s novim modelom Q7 postavlja standarde u segmentu premium SUV modela. 325 kilograma manja težina i niski centar težišta čine ga ekstremno agilnim. U isto vrijeme radi se o najprostranijem automobilu u ovom segmentu. Iako su vanjske dimenzije smanjene, nudi značajno više prostora u unutrašnjosti za putnike i prtljagu. Njegovi inovativni sustavi pomoći vozaču, te infotainment sustavi stavljaju ga ispred konkurenata. Učinkoviti motori u prosjeku troše 26 posto manje goriva.
Više...

Opel Karl

Malen, ali prostran, zadivljujućeg izgleda i prije svega iznimno cjenovno pristupačan – to od ljeta 2015. mogu očekivati kupci koji traže modela s početka ponude od Opela. Njegovo ime: jednostavno KARL, prema sinu osnivača tvrtke. Kupci će moći kupiti ovaj 3,68 m dug i privlačan peterovratni automobil s dovoljno prostora za smještaj pet putnika za manje od 10 000 eura. Novi član Opelove obitelji može biti opremljen i brojnim sigurnosnim i informacijsko-multimedijskim tehnologijama te onima vezanim uz udobnost kakvima nema premca u ovom segmentu. KARL pogoni ultramoderna najnovija generacija jednolitarskog trocilindričnog benzinskog motora. Od ljeta 2015. KARL, ADAM i Corsa činit će Opelovu ponudu u segmentu mini i malih automobila – i najmlađu na tržištu. Time će činiti ponudu koja će potpuno zadovoljiti sve kupce.
Više...

Audi prologue, pogled u budućnost marke iz Ingolstadta

“Kad se preselio u Audi Marc Lichte je pokrenuo novu dizajnersku ofenzivu,” kaže Prof. Dr. Ulrich Hackenberg, član Uprave zadužen za razvoj, koji ga je 2014. godine doveo u Ingolstadt. “Njegova čista filozofija i precizno razumijevanje Audijeve DNK omogućili su mu da razvije dizajnersku strategiju koja nam otvara potpuno nove perspektive. Ona je napredna i jako emotivna, te savršeno odražava tehnološku kompetenciju i kvalitetu ove marke. Audi prologue je prvi predstavnik ovog smjera – za Audi to je 'primjerni automobil'.”
Više...

Novi Audi A1 i A1 Sportback, službeno

Jasan znak popularnosti modela Audi A1 i A1 Sportback je preko 500.000 prodanih automobila od predstavljanja na tržištu 2010. godine. Ovi Audijevi kompaktni modeli sada su još atraktivniji, s poboljšanim značajkama u unutrašnjosti i na vanjskom dizajnu. Svježi dekor i boje pružaju im još atraktivniji izgled. Ovim malim kompaktima upravlja se kao automobilom srednje klase. Kruta karoserija i kratki međuosovinski razmak čine ih agilnima i lako upravljivima.
Više...

Obnovljeni Audi Q3

Od predstavljanja u jesen 2011., model Q3 je jedan od najuspješnijih Audijevih modela. Kako Audi stalno poboljšava dobre i uspješne modele tako se i novi Audi Q3 i RS Q3 modeli mogu pohvaliti ne samo osvježenim dizajnom, nego i nizom tehničkih inovacija.
Više...

Volvo V60 Cross Country

Volvo je konačno predstavio dugoočekivanu Cross Country izvedbu uspješnog V60 modela. Model je to koji širi dobro poznatu Cross Country obitelj modela te donosi markantniji izgled i mogućnost vožnje po različitim terenima. S obzirom na to da je model važan za nastup Volva na tržištu Sjeverne Amerike, premijeru će imati na predstojećem Sajmu automobila u Los Angelesu.
Više...

Opel Adam Rocks

Obitelj ADAM-a raste: kao automobil za avanture i vožnju pod vedrim nebom, trendseter s puno stila ili prvak individualizacije, Opel ADAM ROCKS savršen je u raznim ulogama. A kao 3,75 metara dug urbani džepni crossover s trima vratima otvara i novu tržišnu nišu. Opelovi su dizajneri razvili nove elemente dizajna, ukrasne dijelove i presvlake za sjedala koji su svi jedinstveni za ADAM ROCKS, a koji zajedno s krovom Swing Top od tkanine koji je dio standardne opreme imaju poseban šarm.
Više...

Novi Volvo XC90 drži budućnost marke u "rukama"

Mjeseci nagađanja završili su nakon što je Volvo predstavio potpuno novi XC90 model, s kojim je održao obećanje da će stvoriti vizualno upadljiv premium SUV visoke kvalitete sa sedam sjedala. Model je to koji donosi vrhunske sigurnosne elemente, inovativnu pogonsku tehnologiju s beskompromisnom kombinacijom snage i učinkovitosti te superiornu kvalitetu interijera, a sve uz početnu cijenu od 62.456 eura.
Više...

Nova Škoda Octavia Scout

Izviđač, obiteljski avanturist, vučno vozilo – nova Škoda Octavia Scout dokazuje se kao snažno, svemoguće vozilo na cesti i izvan nje. Najmoderniji pogon na sve kotače na bazi Haldex spojke 5. generacije, snažni motori, veći razmak od tla, veći vanjski prevjesi i paket za loše puteve jamče najraznolikije mogućnosti primjene čak i na zahtjevnom terenu. Vučna sila porasla je za 25 posto na čak dvije tone. Unatoč većoj snazi, vrijednosti potrošnje i emisija nove Škoda Octavije Scout snizile su se u odnosu na prethodni model za čak 20 posto. Nova Škoda Octavia Scout, koja uskoro dolazi na tržište, pravi je avanturist za obitelj i slobodno vrijeme. Tipično za Škoda marku, model u svakoj dimenziji nudi ‚malo više od običnog automobila’. Pored vrhunskih funkcija, brojnih Simply Clever rješenja i najmodernije sigurnosne i komforne tehnologije, nova Octavia Scout postavlja mjerila u pogledu vučne sile, sposobnosti vozila za savladavanje uspona i prikladnosti za loše ceste.
Više...