Pravilnik i prijavni list za Autosport Snow Show

U nastavku priprema za utrku Autosport snow show 2006 donosimo posebni pravilnik natjecanja kao i prijavnicu za isto. Pravilnik je u PDF formatu (download), dok prijavnicu možete popuniti online na ovom linku ili također u PDF formatu, a koju nakon što ju popunite valja poslati na broj faksa koji je na prijavnici naveden. Sve navedeno nalazi se i u izborniku s desne strane.

Vremenske prilike za sada ne idu organizatoru na ruku, no prema prognozi novi snijeg se očekuje krajem ovog tjedna, a zatim i zahlađenje, stoga sve i dalje ide prema zamišljenom planu.

Snijeg još uvijek prekriva stazu, evo kako je ona izgledala jučer...Za sve dodatne informacije možete se obratiti organizatoru na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Napominjemo kako je u prijavi OBAVEZNO navesti podatke o polici osiguranja, koja mora biti napravljena za dan nastupa (tj. jednokratna za samo jedan dan), na iznose 50.000,00 kuna za slučaj smrti, 100.000,00 kuna za slucaj trajnog invaliditeta.

You have no rights to post comments

Autosport.hr