Proglašeni najbolji u Fabia kupu

U organizaciji AMD Zanatlija Castrol održano je proglašenje najuspješnijih vozača ovogodišnjeg izdanja Škoda Fabia Biodiesel kupa.

Pokosu pobjeda u uzbudljivoj utrci

Čini se kako hrvatskim automobilistima ne treba prepuna startna lista za prave vozačke okršaje; i malobrojna konkurencija Škoda Fabia Biodiesel kupa bila je dovoljna za neizvjesnu utrku.

Čolak najbrži u Slovačkoj

U današnjoj utrci Škoda Fabia Biodiesel kupa najbrži je bio Marin Čolak ispred Ante Alduka i Ivana Pokosa.

Šest Fabija u Slovačkoj

Šest vozača Škoda Fabia Biodiesel kupa prijavilo se za nastup na kružnoj utrci u Slovačkoj u mjestu Pieštane.

Proglašenje prvaka 2007.Proteklog vikenda u organizaciji AK Delta iz Zagreba, organizatora trogodišnjeg ciklusa Croatia Škoda Fabia kupa, održano je proglešenje najuspješnijih vozača, vozačica, timova i klubova u sezoni 2007, posljednjoj u trogodišnjem ciklusu. Tijekom sezone nastupilo je 13 vozača i čak 7 vozačica, u plasmanu ekipa sponzora je njih 10.

Novi ciklus Fabia Kupa - 2008.-2010.!

Auto klub Delta iz Zagreba i Škoda Auto iz Mlade Boleslav najavili su projekt novog trogodišnjeg ciklusa Croatia Škoda Fabia kupa s vrlo zanimljivim novitetima.

Lipošćak slavio u DugopoljuUtrka Croatia Škoda Fabia kupa u Dugopolju bila je vrlo uzbudljiva od samog početka. Odmah nakon starta, u prvom zavoju došlo je do kontakta između Filipa Magdića i Ante Alduka. Naime, Alduk se zabio u Magdića i izvrtio ga, nakon čega je utrka prekinuta, a vozači su ponovo zauzeli startne pozicije. Magdić je ipak uspio osposobiti svoj automobil, stoga je i on startao, dok je Alduk za nesportski potez kažnjen startom sa posljednjeg mjesta. Pitamo se jedino kako je Magdić do svoje startne pozicije nekažnjeno došao vozeći se u "kontra" smjeru, no bilo je još čudnih reakcija ili, bolje rečeno nereakcija rukovodstva utrke na događaje u Fabia kupu.

Prvi trening Lipošćaku

Najbolji na prvom treningu u Dugopolju u konkurenciji vozačica i vozača Croatia Škoda Fabia kupa bio je Dan Lipošćak ispred Filipa Valjana i Ivana Barana.