Ispiši ovu stranicu

1. Nagrada Multiconsult Leasinga, rezultati


Proteklog vikenda u Čakovcu je održana utrka Prvenstva Hrvatske u kartingu. Čakovečka staza je ove sezone postala pravo utočište, da ne kažemo enklava kartingaša, no dok Prvenstvo ide i utrke se održavaju (valjda) nema razloga za zabrinutost.

U jedinoj utrci klase I pobjedu je ubilježio Muhamed Pličanić ispred Lea Grdića i Frana Tisaja. U klasi II u prvoj utrci Martin Kordić došao je do pobjede, drugo mjesto pripalo je Mislavu Mikulecu, a treće Benjaminu Žganecu. Moni Petrović je u prvoj utrci propustila priliku za pobjedu zbog lošeg starta, no u drugoj je utrci bila najbolja, drugi je bio Mikulec, a treći još jednom Žganec. Klasu V dvostrukom je pobjedom obilježio Nikola Belohradski, u prvoj utrci na pobjedničkom postolju našli su se i Borna Vlašić te Sanjin Trope dok su u drugoj utrci ista dvojica zamijenila pozicije na podiju.

U klasi VII u prvoj utrci prve tri pozicije pripale su Nedeljku Vuceliću, Branimiru Rojku i Damiru Nakiću dok su u drugoj slavili Ratko Medenec, Neven Perčić te ponovo Rojko. Kristijan Habulin upisao je dvostruku pobjedu u klasi VIII, drugi je u prvoj utrci bio Renco Majdak, a treći Matija Momčilović. U drugoj utrci Momčilović se popeo stepenicu više na drugo mjesto dok je treće pripalo Karlu Golubu. Hrvoje Tisaj, Samir Smailagić i Vladimir Vukobrat bili su najbolji u klasi IX u 1. utrci; u drugoj je pobjedu izborio Smailagić ispred Tisaja i Alana Vorkapića.

REZULTATI UTRKA (HAKS)

Autosport.hr