Pavić: "Alduk ne zna čemu služe kočnice!"


Martino Bradarić
Sjajna utrka, nadao sam se prvom mjestu i ostvario sam cilj. Bila je mala borba prvih par krugova dok se gume nisu zagrijale, a poslije sam imao auto pod kontrolom. Mogao sam i brže, ali nije bilo potrebe. Prezadovoljan sam.

Marko Sitarić
Zadovoljan sam s obzirom na auto. Malo nas je auto iznevjerio tako da nisam baš bio konkurentan, ali na iskustvo sam uspio zadržati drugo mjesto. Iako je Pereković bio brži, obranio sam se, a Bradarić je bio nedostižan. Sve čestitke dečkima.

Domagoj Pereković
Bilo je savršeno, iskoristio sam priliku na startu i prešao petoricu. Poslije je bilo ipak lakše, jer više nije bila tolika gužva. Lovio sam ih na njihove greške i polovio.

Ivan Pokos
Trka je bila jako naporna. Prvo sam imao borbu s Nikpaljem, a nakon njega i s Mađarićem kojeg sam isto prošao, ali mi je vratio. Onda sam izletio u jednom zavoju, pa me prošao i Pavić. Uspio sam vratiti i zadnjih par krugova se uspješno branio.Marko Pavić
Od kud početi? Relativno loša sedma startna pozicija, a već dva dana se ne mogu "sastaviti" s autom. Ili je u meni problem ili u autu, ja dajem čak malo više na sebe. Dosta je gume na stazi i set-up koji inače prolazi, ovog puta nije. Krenulo je kao je krenulo, već u drugom zavoju ostao sam bez pravog "špura", ušao sam u sendvič i svinula mi se spona. No nastavio sam uspješno dalje, ali je bilo par zanimljivih situacija. Fer i korektna borba, ali opet moram napomenuti Antu Alduka koji ili ne vidi ispred sebe ili ne zna čemu služe kočnice. Više puta je bilo udaraca s punim gasom u moj stražnji kraj, što stvarno nema smisla i ne razumijem to. Nadam se da će jednom netko stati tome na kraj i sankcionirati. U samoj utrci borba s Mađarićem, Pokosom i Kustecom i veliki gušt. Zatvaranja, ulasci, ali sve korektno i jedna dobra trka.

Dino Mađarić
Lijepo je vratiti se! Nakon godinu i par mjeseci osjetio sam ponovno kako je biti u trkaćem autu. Treninzi su bili super, drugo vrijeme usprkos netreniranju. Tek sam sjeo u auto i nisam mogao startati kako znam, tako da sam pao na treće mjesto. Lagani kontakt u "zagrebačkom" zavoju i došlo je do problema s ovjesom. Auto je počeo lagano padati sve do par krugova prije kraja kad mi je na kočenju pukla spona i produžio sam ravno i tako završio.

Autosport.hr