"Staza je teška 'banana'"


Ivan Pokos

Što da kažem? Teška utrka u kojoj smo svi bili vrlo blizu. Iskreno, staza je teška "banana", katastrofa i ne znam tko je uopće odlučio da se ovdje vozi. Platili smo duple startnine, platili smo struju, platili smo smeće, a da smo te sve novce dali u Požegu i ljudima pomogli organizirati utrku dobili bi jedan prekrasan vikend, a ovako je kako je. Domagoj Pereković

Što se tiče samog starta relativno je sve prošlo dobro i uspio sam zadržati svoju poziciju, jedino me iznenadilo kako je Rauš uspio proći pokraj nas kao da mi svi stojimo. Nakon toga sam se više manje cijelo vrijeme vozio s Pokosom i Kustecom, a Ivan i ja imali smo par pokušaja prelaženja, no uvijek je uspio izaći ispred mene. Sve u svemu dobro je ispalo, bez ikakvog "unfala" i to je najvažnije.  

Marko Sitarić

Danas na tuđu nesreću, a na svoju sreću uspio sam doći do trećeg mjesta. Moram biti zadovoljan s obzirom na situaciju u utrci jer sam bio peti gotovo cijelo vrijeme, ali budući da je Rauš odustao, jednako kao i Kustec, našao sam se na trećoj poziciji. Sutra startam kao drugi i probat ću barem tu drugu poziciju zadržati. Ako bude prilike i mogućnosti, ako bude auto "slušao" i uspijemo ga posložiti, vjerujem da bih mogao doći i do pobjede.  

Roberto Rauš

Utrka je do mog odustajanja bila više nego dobra. Srećom, dobro sam startao i već na početku se probio naprijed i stvorio malu prednost. Mislim da je sami start bio ispravan jer nisam dobio nikakvu kaznu i nitko me nije upozoravao. Sigurno bih prvi završio, ali otišao mi je zglob na poluosovini i nažalost morao sam odustati.  

Vilko Kustec

Iako vjerujem da gledatelji nisu imali baš previše za vidjeti, za nas vozače je utrka bila dobra. Poprilično napeta jer smo nas četvorica, petorica gotovo cijelo vrijeme bili jedan uz drugoga. Ipak, pet krugova prije kraja završio sam svoj nastup. Mislim da je najvjerojatnije lamela u pitanju, a sad ćemo otvoriti auto i vidjeti što dalje.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Autosport.hr