Supruga MI5 agenta u orgijama s Mosleyjem


Prava tabloidna poslastica u koju se pretvorio slučaj "Max i 5 prostitutki" nenadano je dobila novu epizodu; jedna od žena s kojima se predsjednik FIA-e zabavljao udana je za agenta službe MI5. Riječ je o britanskoj državnoj službi sigurnosti, a agent čija se supruga u slobodno vrijeme bavila "fušom" s bičem u ruci dobio je otkaz.Britanski Sunday Times nije objavio ime agenta iz razumljivih razloga, no redakcija raspolaže pouzdanim informacijama koje otkrivaju kako je dužnosnik MI5 udaljen s dužnosti nakon što se ispostavilo da je jedna od prostitutki s kojima se Mosley upustio u navodno nacistički seksi igrokaz - njegova supruga.

Predstavnici MI5 objasnili su kako je agent udaljen s dužnosti jer je preko supruge ugrozio vlastitu sigurnost i izložio se mogućim ucjenama. Istovremeno, u MI5 kategorički odbijaju bilo kakve insinuacije koje tu službu povezuju s mogućim namještanjem cijele afere predsjedniku FIA-e, Maxu Mosleyju. Preskočit ćemo ovdje narodnu mudrost o dimu i vatri...

U međuvremenu, dok čeka sastanak FIA-e i presudu o svojoj budućnosti u Federaciji Max Mosley se povremeno javlja s vapajima za podrškom. Tako je u najnovijem pozivanju na vlastitu važnost ustvrdio kako Formuli 1 prijeti gubitak nadzora u okviru FIA-e ukoliko on (Max) bude uklonjen s mjesta predsjednika.

Autosport.hr