Matiji Škaliću drugi rally sezone

S više od 30 sekundi prednosti Matija Škalić stigao je do pobjede na drugom rallyju sezone Prvenstva Hrvatske u Richard Burns Rallyju.

Započinje nova RBR sezona

Pod nazivom Start Rally večeras u ponoć započet će nova sezona PH u Richard Burns Rallyju, koja će se u svom prvom dijelu sastojati od pet rallyja.

Novo RBR prvenstvo kreće u rujnu

U suradnji sa slovenskim i hrvatskim "organizatorima" različitih Richard Burns Rally natjecanja ove jeseni pokrenut ćemo novo prvenstvo sa zanimljivim pravilima i rallyjima.

Nova F1 igra u Codemastersovoj režiji

Britanski Codemasters i Formula 1 postigli su sporazum te potpisali ugovor o višegodišnjoj suradnji na području kreiranja računalnih simulacija sezone Formule 1.

Radović pobjednik zadnjeg rallyja sezone

Posljednji rally sezone 2007./2008. Prvenstva Hrvatske u Richard Burns Rallyu okončan je pobjedom Igora Radovića, kojemu naposlijetku ipak nije uspjelo "uloviti" drugo mjesto u ukupnom poretku.

Rihtarić pobjednik, Radović napada "srebro"

Pretposljednji rally sezone Prvenstva Hrvatske u Richard Burns Rallyju proteklo je u još jednom uvjerljivom nastupu Darija Rihtarića, ali glavna je vijest da bitke u klasama još nisu završene.

Otkazan Colin McRae Rally

Zbog tehničkih poteškoća na stranicama na kojima su smješteni RBR rallyji ovotjedni 9. rally Prvenstva Hrvatske otkazan je, točnije odgođen za sljedeći vikend.

Pretposljednji rally RBR sezone

Deveto natjecanje Prvenstva Hrvatske u Richard Burns Rallyju u sezoni 2007./2008. posvećeno je jednom od najboljih i najomiljenijih rally vozača, prerano preminulom Colinu McRaeu.