Objavljen izgled startnog broja


Službeni dizajn naljepnice sa startnim brojem objavljen je danas na autosportovim stranicama, a organizator poziva sve vozače da "skinu" virtualnu naljepnicu i opreme automobile prije početka sezone. Naljepnica je zapravo PSD datoteka komprimirana u ZIP arhivu i dostupna je KLIKOM NA LINK.

Svi vozači koji žele da se screenshotovi njihovih automobila pojave u službenim vijestima i reportažama s Prvenstva obavezno moraju "nalijepiti" startni broj na bočne stranice automobila. Pritom nije bitno je li automobil opremljen originalnim "skinom" ili je naknadno uređivan. Ime, odnosno prezime vozača na bočnim prozorima automobila nije obavezno.

Organizator ovim putem svim vozačima nudi mogućnost jednokratne pomoći u stavljanju brojeva na automobil. U slučaju da netko želi pomoć molimo neka na naš e-mail pošalje datoteku vanjskih tekstura, a prema primjeru koji slijedi:

PRIMJER: Mitsubishi Lancer Evo IX N4

Treba poslati datoteku imenom "Lancer_Evo9_GrN_external.dds" s lokacije "C:\Program Files\SCi Games\Richard Burns Rally\Cars\LANCER_EVO_9_GrN\Textures". OBAVEZNO PRIJE SLANJA DATOTEKU ZIPAJTE! Adresa za slanje je: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Autosport.hr