Brdaši zagrijavaju motore za Rabac

Objavljeno u: 14/04/2010 - 07:15 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Otvorenje sezone natjecanja na brdskim stazama već četvrtu godinu zaredom pripada AK Pula-Rovinj . Prva ovogodišnja brdska utrka prvenstva Hrvatske i bodovna utrka CEZ natjecanja na stazi "Rabac –Labin" na rasporedu je ovog vikenda na stazi duljine 3301 metara, visinske razlike 199 metara, sa startom u Rapcu i ciljem u Labinu.Prijam, tehnički pregled i verifikacija natjecatelja započinje u petak u 16:00 sati, dok je svečanost otvaranja natjecanja zakazana dan kasnije u hotelu "Maslinica" u Rapcu s početkom u 21:00 sat. Subota 17.04.2010. rezervirana je za dodatni tehnički pregled u jutarnjima satima te treninge u 11:30 sati (prvi trening), odnosno 14:30 sati (drugi trening). Samo natjecanje započinje u nedjelju u 10:30 kada je predviđen start prvog vozila, dok u 14:00 sati započinje druga vožnja. Na listi prijava nalazi se čak 112 imena i čini se da, za razliku od većine ostalih disciplina, barem brdaši nisu upoznati s pojmom krize. Prošle godine po promjenjivom vremenu pobjedu je odnio mladi Siniša Krainc ispred veterana Borisa Durlena, a obojica su nastupali za upravljačem Ford Escort RS Coswortha. Ove sezone društvo bi im s istim autom trebalo praviti još jedno dobro poznato lice s hrvatske automobilističke scene – Ivan Pokos.

Novost koju uvodi organizator na sada već tradicionalnoj 8. nagradi Rabac-Labin je prodaja ulaznica-tombole. Kupnjom ulaznice po popularnoj cijeni od 15,00 kuna svi sudjeluju u tomboli sa vrijednim glavnim nagradama: 1. nagrada vozački ispit B kategorije, 2. nagrada vozački ispit A kategorije, 3. nagrada bicikl. Glavni sponzor tombole Pavletić d.o.o. iz Rijeke osigurao je da svaki sudionik u tomboli bude nagrađen – poklon bonom u vrijednosti 500 kuna.

Ulaznice su već u prodaji na prodajnim mjestima Glasa Istre u Labinu te slijedećim ugostiteljskim objektima – Labin: Velo Kafe, Olympic...; Pula: caffe bar "Nautica", caffe bar "Tip-top", caffe bar "Amor" i u samom Auto klubu u Štiglićevoj ulici.

Lista prijava:

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments