Ali treninzi na Malački

Objavljeno u: 22/05/2010 - 20:45 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Riccardo Ala za upravljačem Sighnolfi BMW-a 3.0 bio je najbrži na oba današnja službena treninga na Malački. Sutra je na rasporedu treća ovogodišnja brdska utrka na poznatoj stazi Malačka, a današnji treninzi pripali su vozaču Skok Racinga – Riccardu Ali. Ala je u zbroju oba treninga ostvario gotovo osam sekundi prednosti ispred "formulaša" Branimira Radića koji je pak za pola sekunde bio brži od "gospara" Nike Pulića.Ukoliko se vremenske prilike tijekom sutrašnjeg nastupa ne promjene, čini se da je Ali put ka osvajanju generalke definitivno otvoren. S druge pak strane, u kategoriji I najbolji na oba treninga bio je Riječanin Siniša Krainc ispred domaćeg predstavnika Roberta Bradarića, dok je šestim vremenom generalke i trećim u kategoriji automobila zagrebačke "boje" obranio Dejan Dimitrijević.

Sutrašnje natjecanje započinje u 12:30 kada je predviđen start prvog vozila, dok pola sata nakon završetka prve započinje druga vožnja. Rezultate i vijesti s Malačke pratite na autosportu.

Rezultati treninga:

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments