Ali treninzi na Malački

Objavljeno u: 22/05/2010 - 20:45 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Riccardo Ala za upravljačem Sighnolfi BMW-a 3.0 bio je najbrži na oba današnja službena treninga na Malački. Sutra je na rasporedu treća ovogodišnja brdska utrka na poznatoj stazi Malačka, a današnji treninzi pripali su vozaču Skok Racinga – Riccardu Ali. Ala je u zbroju oba treninga ostvario gotovo osam sekundi prednosti ispred "formulaša" Branimira Radića koji je pak za pola sekunde bio brži od "gospara" Nike Pulića.Ukoliko se vremenske prilike tijekom sutrašnjeg nastupa ne promjene, čini se da je Ali put ka osvajanju generalke definitivno otvoren. S druge pak strane, u kategoriji I najbolji na oba treninga bio je Riječanin Siniša Krainc ispred domaćeg predstavnika Roberta Bradarića, dok je šestim vremenom generalke i trećim u kategoriji automobila zagrebačke "boje" obranio Dejan Dimitrijević.

Sutrašnje natjecanje započinje u 12:30 kada je predviđen start prvog vozila, dok pola sata nakon završetka prve započinje druga vožnja. Rezultate i vijesti s Malačke pratite na autosportu.

Rezultati treninga:

Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments