Ali generalka, Bradariću kategorija 1

Objavljeno u: 23/05/2010 - 18:00 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Talijan s hrvatskom licencom, Riccardo Ala pobjednik je 13. Nagrade Malačke Sv. Dujam '10, dok je u kategoriji 1 slavio domaćin Robert Bradarić. Riccardo Ala u obje današnje vožnje potvrdio je da na Malački nema konkurenta u ukupnom poretku te je u svom Sighinolfi BMW-u slavio sa više od 10 sekundi prednosti ispred Nike Pulića, dok je trećeplasirani Branimir Radić zakasnio dodatnih 5 sekundi.Ala je još jednom bez poteškoća i bez prave konkurencije došao do pobjede koju nitko ozbiljnije nije dovodio u pitanje, a po običaju mnogo zanimljivije i neizvjesnije bilo je u kategoriji 1 gdje je pobjedu odnio domaći predstavnik Robert Bradarić. Iako je na jučerašnjim treninzima Siniša Krainc upisao bolja vremena, iskusniji Bradarić "vratio" mu je u obje današnje vožnje te je na koncu slavio ispred mladog Riječanina s nepune dvije sekunde.

Šesto mjesto generalke i treće u kategoriji 1 otišlo je na stranu Dejana Dimitrijevića, a odličan nastup još jednom upisao je i Sebastian Čepar poznatiji kao "Šebo". Povratnik na hrvatske brdske staze Dino Butarac uvjerljivo je slavio u klasi N3, no iza njegovih leđa vodila se prava bitka između Viliama Prodana i Davora Domazeta, da bi na posljetku vozač AK Buzet Autosporta slavio sa 4 desetinke prednosti.

Nastup na Malački uspješno je okončalo 57 vozača, desetorica njih nisu ugledali cilj druge vožnje, no i oni će imati popravni ispit već za dva tjedna kad je na rasporedu slijedeća brdska utrka na Učki.

Rezultati 1.+2. vožnja - Adriatic Timing

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments