Ali generalka, Bradariću kategorija 1

Talijan s hrvatskom licencom, Riccardo Ala pobjednik je 13. Nagrade Malačke Sv. Dujam '10, dok je u kategoriji 1 slavio domaćin Robert Bradarić. Riccardo Ala u obje današnje vožnje potvrdio je da na Malački nema konkurenta u ukupnom poretku te je u svom Sighinolfi BMW-u slavio sa više od 10 sekundi prednosti ispred Nike Pulića, dok je trećeplasirani Branimir Radić zakasnio dodatnih 5 sekundi.Ala je još jednom bez poteškoća i bez prave konkurencije došao do pobjede koju nitko ozbiljnije nije dovodio u pitanje, a po običaju mnogo zanimljivije i neizvjesnije bilo je u kategoriji 1 gdje je pobjedu odnio domaći predstavnik Robert Bradarić. Iako je na jučerašnjim treninzima Siniša Krainc upisao bolja vremena, iskusniji Bradarić "vratio" mu je u obje današnje vožnje te je na koncu slavio ispred mladog Riječanina s nepune dvije sekunde.

Šesto mjesto generalke i treće u kategoriji 1 otišlo je na stranu Dejana Dimitrijevića, a odličan nastup još jednom upisao je i Sebastian Čepar poznatiji kao "Šebo". Povratnik na hrvatske brdske staze Dino Butarac uvjerljivo je slavio u klasi N3, no iza njegovih leđa vodila se prava bitka između Viliama Prodana i Davora Domazeta, da bi na posljetku vozač AK Buzet Autosporta slavio sa 4 desetinke prednosti.

Nastup na Malački uspješno je okončalo 57 vozača, desetorica njih nisu ugledali cilj druge vožnje, no i oni će imati popravni ispit već za dva tjedna kad je na rasporedu slijedeća brdska utrka na Učki.

Rezultati 1.+2. vožnja - Adriatic Timing

You have no rights to post comments