Foto: Brdska utrka Malačka by Joško Uvodić

Objavljeno u: 24/05/2010 - 07:30 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!


Joško Uvodić ponovo je bio brz i učinkovit te je, dok su se motori automobila sudionika brdske utrke na Malački još hladili u "boksovima" obradio stotinjak fotografija te ih uputio na našu e-mail adresu. Da je Joško ne samo brz, već i vrlo dobar u svom fotografskom umijeću već nam je dokazao svojim radovima s ovogodišnjih brdskih utrka, a kako je "ulovio" zbivanja prošlog vikenda u Dalmaciji pogledajte u priloženoj galeriji.

Ukoliko ste zainteresirani za neku od fotografija u većem formatu ili Joška želite angažirati ili mu jednostavno uputiti pohvalu za vrsne radove možete mu pisati na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili ga nazvati na 095 805 2110.

FOTOGRAFIJE: Joško Uvodić
{phocagallery view=category|categoryid=131|limitstart=0|limitcount=15|pluginlink=1}

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments