Pulić i Bradarić slavili u Čabru

Objavljeno u: 11/07/2010 - 18:40 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Peta od devet ovogodišnjih utrka Prvenstva Hrvatske u brdskim utrkama održana je danas u Gorskome Kotaru, točnije u Čabru na stazi Smrečje - Trsje; bez prave konkurencije pobjedama u obje vožnje do prvog je mjesta u generalki stigao Niko Pulić u Dallari F392. Pulić je pritom bio najbolji u kategoriji II u kojoj također nije bilo gužve, Branimiru Radiću pripalo je 2. mjesto ukupnog poretka i kategorije dok je treći najbrži "bolid" bio onaj Denisa Močiboba na 5. mjestu ukupnog poretka.


U kategoriji I bilo je znatno neizvjesnije u borbi za prvo mjesto. U obje vožnje najbrži je bio Robert Bradarić, premda je u prvom laufu Siniša Krainc ozbiljno zaprijetio vožnjom koja je bila tek desetinku sporija od Bradarićeve. U drugoj vožnji je, pak, Krainc bio značajno sporiji u odnosu na Bradarića koji je zamalo ponovio rezultat prvog laufa. Mladom Riječaninu je tako preostalo zadovoljiti se drugim mjestom kategorije I. U istoj kategoriji sličan se dvoboj vodio i za treće mjesto između Dejana Dimitrijevića i Mladena Šekoranje. Šekoranja je u prvoj vožnji bio neznatno brži (3,8 desetinki) da bi u drugoj vožnji Dimitrijević preokrenuo situaciju i došao do podija u kategoriji.

Poredak kategorije I ujedno je i poredak kojim je završila utrka u grupi H. U skupini N Tomislav Muhvić, Dino Butorac i mladi Saša Radola podijelili su prve tri pozicije. U skupini A u Čabru uvjerljiv je bio Goran Sertić čijem Renaultu Clio R3 nije mogla konkurirati "mašinerija" Sebastijana Čepara i Đanija Varljena. Boris Belamarić bio je usamljen u klasi 21 (Škoda Felicia) dok je u klasi "historičara" dvoboj Mladena Sigurnjaka i Želimira Popovića završio u korist prvog vozača.

Utrku u Čabru uspješno je završilo 50 sudionika. Rezultati

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments