Pulić i Bradarić slavili u Čabru

Objavljeno u: 11/07/2010 - 18:40 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Peta od devet ovogodišnjih utrka Prvenstva Hrvatske u brdskim utrkama održana je danas u Gorskome Kotaru, točnije u Čabru na stazi Smrečje - Trsje; bez prave konkurencije pobjedama u obje vožnje do prvog je mjesta u generalki stigao Niko Pulić u Dallari F392. Pulić je pritom bio najbolji u kategoriji II u kojoj također nije bilo gužve, Branimiru Radiću pripalo je 2. mjesto ukupnog poretka i kategorije dok je treći najbrži "bolid" bio onaj Denisa Močiboba na 5. mjestu ukupnog poretka.


U kategoriji I bilo je znatno neizvjesnije u borbi za prvo mjesto. U obje vožnje najbrži je bio Robert Bradarić, premda je u prvom laufu Siniša Krainc ozbiljno zaprijetio vožnjom koja je bila tek desetinku sporija od Bradarićeve. U drugoj vožnji je, pak, Krainc bio značajno sporiji u odnosu na Bradarića koji je zamalo ponovio rezultat prvog laufa. Mladom Riječaninu je tako preostalo zadovoljiti se drugim mjestom kategorije I. U istoj kategoriji sličan se dvoboj vodio i za treće mjesto između Dejana Dimitrijevića i Mladena Šekoranje. Šekoranja je u prvoj vožnji bio neznatno brži (3,8 desetinki) da bi u drugoj vožnji Dimitrijević preokrenuo situaciju i došao do podija u kategoriji.

Poredak kategorije I ujedno je i poredak kojim je završila utrka u grupi H. U skupini N Tomislav Muhvić, Dino Butorac i mladi Saša Radola podijelili su prve tri pozicije. U skupini A u Čabru uvjerljiv je bio Goran Sertić čijem Renaultu Clio R3 nije mogla konkurirati "mašinerija" Sebastijana Čepara i Đanija Varljena. Boris Belamarić bio je usamljen u klasi 21 (Škoda Felicia) dok je u klasi "historičara" dvoboj Mladena Sigurnjaka i Želimira Popovića završio u korist prvog vozača.

Utrku u Čabru uspješno je završilo 50 sudionika. Rezultati

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments