Puliću generalka, Kraincu kategorija I

Objavljeno u: 12/09/2010 - 20:48 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Dubrovčanin Niko Pulić u Formuli Dallari 393 pobjednik je brdske utrke vožene na Sljemenu, dok je riječki predstavnik Siniša Krainc trijumfirao u kategoriji I. U organizaciji Auto kluba Delta danas je na zagorskoj strani Medvednice održana utrka za tradicionalnu Nagradu Stubičkih Toplica, no srećom po vozače, ali i gledatelje tradicionalno loše vrijeme koje prati sljemensku utrku ovog je puta izostalo. Niko Pulić "probudio" se tek u drugoj vožnji i stisnuo gas do poda, ali i samo jedan pravi "lauf" bio mu je dostatan za pobjedu u generalci.Po običaju mnogo zanimljivije i neizvjesnije bilo je u kategoriji 1 gdje je pobjedu odnio Siniša Krainc u Ford Escort RS Cosworthu. Gotovo tri pol sekunde bolje vrijeme iz prve vožnje u odnosu na Roberta Bradarića, Kraincu je omogućilo miran nastup u drugom usponu te jednako tako s lakoćom je dohvatio drugo mjesto u generalnom poretku. Četvrto mjesto generalke i treće u kategoriji 1 otišlo je na stranu Dejana Dimitrijevića, peti je bio Denis Močibob u Formuli Opel Lotus, a odličan nastup još jednom upisao Goran Sertić koji je s dvije i pol sekunde prednosti slavio ispred Sebastiana Čepara u klasi A8.

Spomenimo da su po prvi put ove sezone svoje aute upalili i vozači Škoda Fabia Biodiesel kupa kojih se skupilo petorica. Fabijama se svaka vožnja bodovala zasebno, u prvoj je bio najbrži Bradarić, a drugoj Pulić.

Rezultati 17. Nagrada Stubičkih Toplica - PDF

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments