Puliću generalka, Kraincu kategorija I

Objavljeno u: 12/09/2010 - 20:48 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Dubrovčanin Niko Pulić u Formuli Dallari 393 pobjednik je brdske utrke vožene na Sljemenu, dok je riječki predstavnik Siniša Krainc trijumfirao u kategoriji I. U organizaciji Auto kluba Delta danas je na zagorskoj strani Medvednice održana utrka za tradicionalnu Nagradu Stubičkih Toplica, no srećom po vozače, ali i gledatelje tradicionalno loše vrijeme koje prati sljemensku utrku ovog je puta izostalo. Niko Pulić "probudio" se tek u drugoj vožnji i stisnuo gas do poda, ali i samo jedan pravi "lauf" bio mu je dostatan za pobjedu u generalci.Po običaju mnogo zanimljivije i neizvjesnije bilo je u kategoriji 1 gdje je pobjedu odnio Siniša Krainc u Ford Escort RS Cosworthu. Gotovo tri pol sekunde bolje vrijeme iz prve vožnje u odnosu na Roberta Bradarića, Kraincu je omogućilo miran nastup u drugom usponu te jednako tako s lakoćom je dohvatio drugo mjesto u generalnom poretku. Četvrto mjesto generalke i treće u kategoriji 1 otišlo je na stranu Dejana Dimitrijevića, peti je bio Denis Močibob u Formuli Opel Lotus, a odličan nastup još jednom upisao Goran Sertić koji je s dvije i pol sekunde prednosti slavio ispred Sebastiana Čepara u klasi A8.

Spomenimo da su po prvi put ove sezone svoje aute upalili i vozači Škoda Fabia Biodiesel kupa kojih se skupilo petorica. Fabijama se svaka vožnja bodovala zasebno, u prvoj je bio najbrži Bradarić, a drugoj Pulić.

Rezultati 17. Nagrada Stubičkih Toplica - PDF

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments