Tri čitatelja vodimo u Buzet!

Objavljeno u: 16/09/2010 - 03:13 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Autosport u suradnji s Auto moto klubom Buzet, organizatorom ugledne buzetske automobilističke fešte, omogućit će besplatan ulaz na utrku za troje čitatelja. Da biste se kvalificirali za nagradu posjetite službene stranice utrke u Buzetu i saznajte koje godine je staza produžena na 5001 metar ukupne dužine. Zatim saznajte koliko stanovnika ima Buzet s okolicom. Sve što vam preostaje je posjetiti Autosportove stranice i putem kontakt formulara poslati odgovore (uz ime, prezime i važeću e-mail adresu)! Troje najbržih će na ulazu na stazu s osobnim dokumentom dokazati identitet i preuzeti ulaznicu. Sretno i ako niste među dobitnicima svakako ipak krenite put Buzeta na nezaboravan automobilistički vikend!

NAPOMENA: Dobili smo obavijest da slanje poruka putem kontakt obrasca na našim stranicama nije radilo, pa vas molimo da ponovite postupak. Zahvaljujemo na razumijevanju!

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments