Horvat ponovno najbolji, Krainc ubrzao

Objavljeno u: 18/09/2010 - 18:18 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Na drugom je treningu Siniša Krainc vozio 5 sekundi bolje nego na prvom treningu, ali mu to nije bilo dovoljno da prestigne danas odličnog Sašu Horvata. Slovenski vozač odvozio je neznatno brže nego prilikom prijašnjeg uspona, što mu je bilo dovoljno da bude za 0,17 sekundi brži od Krainca. Treće je mjesto ponovno pripalo Alešu Preku. Slijedi ga sa 5 sekundi boljom drugom vožnjom Roland Wanek.Velika većina vozača drastično je poboljšala vrijeme na drugom treningu. Nikola Dobrila vozio je "samo" 2,5 sekunde bolje te je pao na 7. mjesto. Prestigli su ga Valter Nežić i Lukaš Vojaček. Glavni konkurent Rolandu Waneku za ukupnu pobjedu na PE u kategoriji I, Achim Kreim, odvozio je dvije desetinke sporije od Dobrile. Ukoliko se takve vožnje budu ponovile i sutra, Roland Wanek ima osiguran naslov prvaka Starog kontinenta.

Drugi trening nije završilo samo tri vozača. Nisu zabilježena ozbiljnija izlijetanja. Vozači formula ponovno nisu nastupili na treningu.

Rezultati treninga

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments