Horvat ponovno najbolji, Krainc ubrzao

Objavljeno u: 18/09/2010 - 18:18 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Na drugom je treningu Siniša Krainc vozio 5 sekundi bolje nego na prvom treningu, ali mu to nije bilo dovoljno da prestigne danas odličnog Sašu Horvata. Slovenski vozač odvozio je neznatno brže nego prilikom prijašnjeg uspona, što mu je bilo dovoljno da bude za 0,17 sekundi brži od Krainca. Treće je mjesto ponovno pripalo Alešu Preku. Slijedi ga sa 5 sekundi boljom drugom vožnjom Roland Wanek.Velika većina vozača drastično je poboljšala vrijeme na drugom treningu. Nikola Dobrila vozio je "samo" 2,5 sekunde bolje te je pao na 7. mjesto. Prestigli su ga Valter Nežić i Lukaš Vojaček. Glavni konkurent Rolandu Waneku za ukupnu pobjedu na PE u kategoriji I, Achim Kreim, odvozio je dvije desetinke sporije od Dobrile. Ukoliko se takve vožnje budu ponovile i sutra, Roland Wanek ima osiguran naslov prvaka Starog kontinenta.

Drugi trening nije završilo samo tri vozača. Nisu zabilježena ozbiljnija izlijetanja. Vozači formula ponovno nisu nastupili na treningu.

Rezultati treninga

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments