Svobodi prvi buzetski uspon

Objavljeno u: 19/09/2010 - 14:24 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Već je prijašnjih godina pokazao kako mu buzetska utrka "leži", a naročito po kiši što je u prvoj današnjoj utrci ponovo dokazao. Milan Svoboda je pet kilometara dugu buzetsku stazu prošao u vremenu 2:27.665, što je gotovo pet sekundi bolje vrijeme od drugoplasiranog Miloša Beneša.Očekivano, obzirom da se staza suši, najbolje su bile formule, dok je najbolje vrijeme među "klasičnim" automobilima ostvario hrvatski vozač Siniša Krainc. Krainc je prvu vožnju odvezao maestralno i uspio je biti za pola sekunde brži od Saše Horvata iako je startao po puno vlažnijoj stazi. Borba ove dvojce trebala bi biti zanimljiva jednako kao i ona za Prvaka Europe u kategoriji I.

Achim Kreim uvjerljivo je najbrži u grupi A i gotovo je osigurao maksimalan broj bodova. I ukoliko njegov glavni konkurent, trenutno vodeći Roland Wanek, bude lošiji od četvrtog mjesta u svojoj grupi N, Kreim će postati prvak. Wanek je prvu vožnju završio na petom mjestu gotovo dvoje sekunde sporije od četvrtoplasiranog u toj grupi, buzećana Valtera Nežića.

Rezultati:

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments