Svobodi prvi buzetski uspon

Objavljeno u: 19/09/2010 - 14:24 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Već je prijašnjih godina pokazao kako mu buzetska utrka "leži", a naročito po kiši što je u prvoj današnjoj utrci ponovo dokazao. Milan Svoboda je pet kilometara dugu buzetsku stazu prošao u vremenu 2:27.665, što je gotovo pet sekundi bolje vrijeme od drugoplasiranog Miloša Beneša.Očekivano, obzirom da se staza suši, najbolje su bile formule, dok je najbolje vrijeme među "klasičnim" automobilima ostvario hrvatski vozač Siniša Krainc. Krainc je prvu vožnju odvezao maestralno i uspio je biti za pola sekunde brži od Saše Horvata iako je startao po puno vlažnijoj stazi. Borba ove dvojce trebala bi biti zanimljiva jednako kao i ona za Prvaka Europe u kategoriji I.

Achim Kreim uvjerljivo je najbrži u grupi A i gotovo je osigurao maksimalan broj bodova. I ukoliko njegov glavni konkurent, trenutno vodeći Roland Wanek, bude lošiji od četvrtog mjesta u svojoj grupi N, Kreim će postati prvak. Wanek je prvu vožnju završio na petom mjestu gotovo dvoje sekunde sporije od četvrtoplasiranog u toj grupi, buzećana Valtera Nežića.

Rezultati:

Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments