Foto: Buzet by V. Vukadinović i S. Majetić

Objavljeno u: 26/09/2010 - 12:13 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!


Na našu je elektronsku adresu pristigao još jedan komplet fotografija s ovogodišnjeg buzetskog brdskog spektakla; materijale potpisuju Valentina Vukadinović i Stanislav Majetić. Autori su nam odlučili poslati izbor uradaka iz svoje zbirke, pa je broj fotografija nešto manji nego smo navikli primati u sličnim galerijama. Činjenica je, međutim, da nikakva količina ne može nadomjestiti kvalitetu, a radovi ovo dvoje autora spadaju među najbolje ove sezone. Valentini i Stanislavu zahvaljujemo na ustupljenim materijalima.

DOPUNA: U međuvremenu smo od Valentine i Stanislava primili još jedan e-mail s fotkama koje nisu prošle u prvom pokušaju zbog problema sa slanjem. Fotografije smo naknadno dodali u galeriju! Uživajte!

Fotografije: Valentina Vukadinović i Stanislav Majetić
{phocagallery view=category|categoryid=173|limitstart=0|limitcount=12|pluginlink=1}

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments