Krainc pobjedom 'zatvorio' sezonu

Objavljeno u: 11/10/2010 - 00:00 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Pobjedom Siniše Krainca u Dubrovniku završena je ovogodišnja brdska sezona, a mladi riječki automobilist ujedno kući nosi i titulu prvaka kategorije I. Tradicionalno brdaši za kraj sezone sele na krajnji jug Hrvatske gdje je održana "Nagrada Dubrovnika 2010. – Memorijal Željko Đuratović". Na stazi Komplac - Brgat, dužine 3.360 metara nastupilo je 74 vozača iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Crne Gore, a još jednu pobjedu u generalnom poretku zabilježio je Siniša Krainc u svom Ford Escort RS Cosworthu.Krainc i Cosworth ove su sezone bili nedostižni konkurenciji i na najljepši način okrunili za njih itekako uspješnu sezonu. Drugoplasirani Robert Bradarić u Vauxhall Vectri ponovno je morao čestitati Kraincu, dok je do trećeg mjesta generalke stigao predstavnik iz susjedne nam Bosne i Hercegovine Boris Miljević. U Dubrovniku su nastupili i vozači Škoda Fabia Biodiesel kupa, a u obje vožnje je najbrži bio Pulić junior.

Rezultati utrke:

Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments