Szasz i Krainc do pobjeda na otvaranju sezone

Objavljeno u: 09/05/2011 - 10:15 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Kao što je bilo najavljeno, ovog se vikenda održala 1.ovogodišnja brdska auto utrka pod nazivom "5.nagrada Skradina"u organizaciji AK Mihovil Šibenik. Ugodno toplo vrijeme bilo je kao stvoreno za vozače i njihovo postizanje dobrih rezultata, ali i za gledatelje koji su mogli uživati u zaista pravom oktanskom spektaklu.
Unatoč sveprisutnoj krizi, na listi prijava se našlo 90 vozača što je garantiralo zanimljivu adrenalinsku utrku. Najzanimljiviji rezultat Skradinske utke postigao je Laszlo Szasz u Reynard Zytec C1l. On je stazu dugu  doslovno "preletio" u 1. vožnji s vremenom 1.33.724, da bi u 2. vožnji dodatno popravio taj rezultat na nevjerojatnih 1.32.506.
Prvo mjesto ukupnog poretka Prvenstva Hrvatske zauzeo je Niko Pulić u svojoj Dallari F 393, dok je mladi Riječanin Dino Butorac u formuli F. Renault 2000 zauzeo odlično drugo mjesto sa vremenom 3.16.635.

U kategoriji vozila uvjerljivo 1. mjesto zauzeo je Siniša Krainc , član AK Klek, 2. mjesto je pripalo Dejanu Dimitrijeviću, dok je 3. bio Jurica Majić.

Srećom, na utrci nije bilo većih izlijetanja, a većina odustajanja uzrokovana je kvarovima automobila.
Iza "brdaša"je vrlo zanimljiva utrka koja je otvorila neke nove mogućnosti.  Međutim, za vozače nema odmora jer ih već sljedeći vikend očekuje utrka u Malačkoj pod nazivom "14.nagrada Malačke, Sv.Dujam 2011".Rezultati

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments