Slijedeća postaja 'brdaša' - Malačka

Objavljeno u: 11/05/2011 - 00:00 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Nakon odrađenog Skradinskog brda, "brdaši" se polako spremaju za sljedeći vikend kada će se održati druga po redu brdska utrka pod nazivom "14.nagrada Malačke, Sv.Dujam 2011". Osim za Međunarodno regionalno prvenstvo Hrvatske, nacionalno Prvenstvo Hrvatske, Međunarodno regionalno prvenstvo Hrvatske povijesnih vozila, utrka se boduje i za Regionalno prvenstvo Hrvatske - regija Jug.Čini se da se loše stanje u HR automobilizmu polako preslikava i na najmasovniju disciplinu – brdske utrke jer se na listi prijava nalazi svega 70 vozača. Ipak, uzbuđenja ne bi trebalo nedostajati, a svakako ohrabruje i najava dolaska Roberta Bradarića koji će sa svojom Vauxhall Vectrom okušati pomrsiti račune u generalnom poretku kategorije I Siniši Kraincu za upravljačem Ford Escort RS Coswortha.

U subotu od 08.00 do 11.00 na rasporedu je prijam, tehnički prijam te verifikacije. Slobodni plaćeni treninzi kreću od 12.30 do 14.00 sati, a službeni treninzi započinju u 15.30 pa do 19.30 sati. Glavni adrenalinski spektakl odvijati će se u nedjelju, 15.svibnja od 12.00 sati.

LISTA PRIJAVA:

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments