Ak Buzet autosport najuspiješniji klub na Pazinskom brdu

Objavljeno u: 13/06/2011 - 08:15 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Prošle nedjelje održala se prva po redu brdska auto utrka Prvenstva regije Zapad. Sunčano vrijeme i dobra organizacija kao da su nagoviještali utrku prepunu adrenalina. Brojka od 40 prijavljenih vozača garantirala je gledateljima dan prepun uzbuđenja i dobrih vožnji. Od 40 prijavljenih, verificiralo se njih 38, dok je uspješno do cilja stiglo 34 vozača. Utrka je prošla bez većih poteškoća sa nekoliko odustajanja. Najmanje sreće toga dana imao je vozač Lovro Badurina-Ak Zrinski koji je prekinuo svoj nastup u 2. vožnji teškim izljetanjem. Lovro je, srećom prošao bez ozljeda, ali sa velikim oštećenjem automobila. Inače, Badurina je prošlogodišnji pobjednik na ovoj stazi.Najuspješniji bio je Jurica Majić- Ak Klek koji je stazu Drazej odvozio za 3:24.120 u sve tri vožnje. Drugo mjesto osvojio je Manuel Kodelja-Ak Buzet autosport, dok je treći bio Tomislav Muhvić-Ak Mrc Sport. Najviše razloga za slavlje među klubovima imali su članovi Ak Buzet autosporta . Od 7 članova tog kluba koji su nastupili na ovoj utrci, njih čak 5 je osvojilo prva mjesta u svojim klasama., jedno drugo mjesto, te jedno četvrto. U ukupnom poretku u prvih deset vozača, pet je članova Ak Buzet autosporta. Ak Buzet autosport je zaluženo osvojio 1. mjesto sa 60 bodova, drugo mjesto pripalo je domaćinu klubu Istra Racing Team sa 52 bodova, dok je Ak Zrinski osvojio 3. mjesto sa 42 osvojena boda.

Možemo zaključiti da je iza vozača jedna uspješna i zanimljiva utrka. Sljedeće brdo koje se boduje za Prvenstvo regije Zapad i za Prvenstvo Hrvatske vozi se na Učki (sa riječke strane) 25. lipnja.

Rezultati:

Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments