Ak Buzet autosport najuspiješniji klub na Pazinskom brdu

Objavljeno u: 13/06/2011 - 08:15 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Prošle nedjelje održala se prva po redu brdska auto utrka Prvenstva regije Zapad. Sunčano vrijeme i dobra organizacija kao da su nagoviještali utrku prepunu adrenalina. Brojka od 40 prijavljenih vozača garantirala je gledateljima dan prepun uzbuđenja i dobrih vožnji. Od 40 prijavljenih, verificiralo se njih 38, dok je uspješno do cilja stiglo 34 vozača. Utrka je prošla bez većih poteškoća sa nekoliko odustajanja. Najmanje sreće toga dana imao je vozač Lovro Badurina-Ak Zrinski koji je prekinuo svoj nastup u 2. vožnji teškim izljetanjem. Lovro je, srećom prošao bez ozljeda, ali sa velikim oštećenjem automobila. Inače, Badurina je prošlogodišnji pobjednik na ovoj stazi.Najuspješniji bio je Jurica Majić- Ak Klek koji je stazu Drazej odvozio za 3:24.120 u sve tri vožnje. Drugo mjesto osvojio je Manuel Kodelja-Ak Buzet autosport, dok je treći bio Tomislav Muhvić-Ak Mrc Sport. Najviše razloga za slavlje među klubovima imali su članovi Ak Buzet autosporta . Od 7 članova tog kluba koji su nastupili na ovoj utrci, njih čak 5 je osvojilo prva mjesta u svojim klasama., jedno drugo mjesto, te jedno četvrto. U ukupnom poretku u prvih deset vozača, pet je članova Ak Buzet autosporta. Ak Buzet autosport je zaluženo osvojio 1. mjesto sa 60 bodova, drugo mjesto pripalo je domaćinu klubu Istra Racing Team sa 52 bodova, dok je Ak Zrinski osvojio 3. mjesto sa 42 osvojena boda.

Možemo zaključiti da je iza vozača jedna uspješna i zanimljiva utrka. Sljedeće brdo koje se boduje za Prvenstvo regije Zapad i za Prvenstvo Hrvatske vozi se na Učki (sa riječke strane) 25. lipnja.

Rezultati:

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments