Sljeme spremno za 18. Nagradu Stubičkih Toplica

Objavljeno u: 18/08/2011 - 09:11 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Brdska auto utrka “Nagrada Stubičkih Toplica” jedno je od najtežih i najpopularnijih automobilističkih natjecanja na brdskim stazama te privlači značajan interes medija, sponzora i publike.

Organizatori s mnogo entuzijazma godinama uređuju najtežu brdsku stazu u Hrvatskoj, koja je ujedno i najduža u Europi. Njezina raznovrsnost te zahtjevnost zavoja i uspona uvijek iznova predstavljaju izazov brojnim natjecateljima.

Unatoč teškim prilikama u kojima se razvijalo ovo natjecanje, ono već duži niz godina zauzima vodeće mjesto u Hrvatskoj, a budući da udovoljava svim sigurnosnim uvjetima glede kvalitete asfaltne podloge i dostatne količine zaštitnih ograda (zahvaljujući velikim ulaganjima Grada Zagreba, Županije Krapinsko-Zagorske i Općine Stubičke Toplice, te sponzora AK “Delta” Zagreb koja su realizirana 2008. godine), uvršteno je u kalendar međunarodnih natjecanja te je time steklo ugled u domaćim i međunarodnim sportskim krugovima.

Osamnaesto izdanje ovog natjecanja koje se organizira pod nazivom “18. Nagrada Stubičkih Toplica” novi je izazov organizatorima i svima onima koji će sudjelovati u provedbi same manifestacije 03. i 04. rujna 2011. godine na Sljemenskog cesti od Pile do Hunjke.

Ranija uspješna organizacija ove priredbe i novo uređena staza opravdavaju optimizam organizatora te potiču njihov konačni cilj dobivanja najvišeg međunarodnog statusa - natjecanja za prvenstvo Europe.

Više informacija na www.akdelta.hr

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments