Brdaši nastavljaju sezonu u Konavlima

Objavljeno u: 18/08/2011 - 14:33 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Utrkom u Konavlima vozači brdskih utrka zakoračiti će naredni vikend u drugi dio sezone. te kroz četiri natjecanja u samo nešto više od mjesec dana i zaključiti ovogodišnju sezonu.

Na listi prijava našlo se 47 vozača iz što imajući u vidu "žarko" ljeto, gospodarsku situaciju, kao i činjenicu prometne izolirranosti i udaljenosti krajnjeg juga Hrvatske i nije neočekivano.

Naime staza Konavle nalazi se na krajnjem jugu Lijepe Naše blizu granice s Crnom Gorom, duga je 3.260 metara, ima 13 sudačkih mjesta i prosječan uspon od 4,72 %. Start utrke je u mjestu Gruda, a cilju u Dubravci.

Unatoč nešto manjem broju prijava najbolji nisu izostali. Očekuje nas tako ponovni duel državnog prvaka Siniše Krainca /Ford Escort/ i solinjanina Roberta Bradarića /Opel Vectra/ naravno kada je u pitanju
ukupni poredak kategorije I, ali i velika borba u kategoriji II između Riječanina Butorca /Renault/ i Nika Pulića /Dalara/ .Naravno u sjeni pojedinačnih nadmetanja voditi će se i borba za bodove trenutno vodećeg kluba i domaćina AK "DUBROVNIK RACING" i odličnih ove godine AK KLEK iz Ogulina.

Ionako vrući asfalt hrvatskog juga, a najave su tropskih temperatura naredni vikend, dodatno će užariti oktani i adrenalin najboljih hrvatskih automobilista na brdskim stazama.

Lista prijava

Program natjecanja:

19. 08.   Petak                              
16.00  -   19.00     verifikacija, tehnički pregled
20.00                  prva sjednica žirija

20. 08.   Subota                          
09.00   -  12.00     treninzi
13.00                   2. sjednica žirija
14.45                   1. utrka
16.45                   2. utrka
oko  18.30           3. sjednica žrija
19.00                  proglašenje najboljih

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments