Brdaši nastavljaju sezonu u Konavlima

Utrkom u Konavlima vozači brdskih utrka zakoračiti će naredni vikend u drugi dio sezone. te kroz četiri natjecanja u samo nešto više od mjesec dana i zaključiti ovogodišnju sezonu.

Na listi prijava našlo se 47 vozača iz što imajući u vidu "žarko" ljeto, gospodarsku situaciju, kao i činjenicu prometne izolirranosti i udaljenosti krajnjeg juga Hrvatske i nije neočekivano.

Naime staza Konavle nalazi se na krajnjem jugu Lijepe Naše blizu granice s Crnom Gorom, duga je 3.260 metara, ima 13 sudačkih mjesta i prosječan uspon od 4,72 %. Start utrke je u mjestu Gruda, a cilju u Dubravci.

Unatoč nešto manjem broju prijava najbolji nisu izostali. Očekuje nas tako ponovni duel državnog prvaka Siniše Krainca /Ford Escort/ i solinjanina Roberta Bradarića /Opel Vectra/ naravno kada je u pitanju
ukupni poredak kategorije I, ali i velika borba u kategoriji II između Riječanina Butorca /Renault/ i Nika Pulića /Dalara/ .Naravno u sjeni pojedinačnih nadmetanja voditi će se i borba za bodove trenutno vodećeg kluba i domaćina AK "DUBROVNIK RACING" i odličnih ove godine AK KLEK iz Ogulina.

Ionako vrući asfalt hrvatskog juga, a najave su tropskih temperatura naredni vikend, dodatno će užariti oktani i adrenalin najboljih hrvatskih automobilista na brdskim stazama.

Lista prijava

Program natjecanja:

19. 08.   Petak                              
16.00  -   19.00     verifikacija, tehnički pregled
20.00                  prva sjednica žirija

20. 08.   Subota                          
09.00   -  12.00     treninzi
13.00                   2. sjednica žirija
14.45                   1. utrka
16.45                   2. utrka
oko  18.30           3. sjednica žrija
19.00                  proglašenje najboljih

You have no rights to post comments