Za vikend na Sljeme

Objavljeno u: 02/09/2011 - 08:25 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Vrijeme godišnjih odmora za brdaše odavno je završeno, a ovog vikenda na rasporedu je "18. Nagrada Stubičkih Toplica" koja će se održati na zagorskoj strani sljemenske ceste od Pila do Hunjke, 03. i 04. rujna.Auto klub Delta iz Zagreba u suradnji s AK Stubaki i ovog puta organiziraju dobro nam znanu brdsku utrku na stazi 'Zagorje' u dužini od 5.510 metara, a koja se boduje za PH, MRPH, prvenstvo povijesnih automobila te prvenstvo HAKS Regije Sjever. Na listi prijava nalaze se 83 vozača, no s obzirom da je trenutno još uvijek velik broj onih koji su prijavljeni s dva auta, za očekivati je da će konačni broj vozača ipak biti nešto manji.

Bez obzira na to, pozivamo sve da za vikend pobjegnu s užarenog zagrebačkog asfalta i u carstvu hladovine pogledaju vožnje ponajboljih hrvatskih automobilista.

LISTA PRIJAVA:

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments