Osvojite ulaznice za Buzetske dane

Čitateljima Autosporta podijelit ćemo dvije ulaznice za 30. Buzetske dane, automobilistički spektakl koji se u jednoj od prijestolnica hrvatskog automobilizma održava sljedećeg vikenda.

Jubilarno 30. izdanje slavne buzetske utrke i ove će se godine bodovati za FIA Europsko prvenstvo brdskih auto utrka i okupit će ponajbolje "brdaše" iz cijele Europe. Uz tradicionalno vrhunsku organizaciju i velik broj sudionika gledatelji će još jednom moći prisustvovati pravoj fešti od oktana.

Autosport će dvoje čitatelja nagraditi dva puta po jednom ulaznicom koja vrijedi za oba dana natjecanja. Dobitnici ulaznicu mogu podići uz predočenje osobne iskaznice ili nekog drugog osobnog dokumenta u subotu 17. ili u nedjelju 18. rujna 2011. godine na kiosku na parkiralištu „Mašimova škuja“, neposredno prije samog starta utrke na Mostu u Buzetu.

Kako do ulaznice?
Posjetite službene stranice utrke u Buzetu i potražite podatak o rekordnom vremenu na novoj, produženoj stazi. Pomoći ćemo vam, vlasnik rekorda je Jiri Mičanek, a vrijeme je postavljeno prošle godine.

Kada doznate traženi podatak, pošaljite nam email na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. sa svojim imenom, prezimenom i adresom. Prva dva točna odgovora nagradit ćemo ulaznicama koje, ponavljamo, možete podići uz predočenje osobne iskaznice ili nekog drugog osobnog dokumenta u subotu 17. ili u nedjelju 18. rujna 2011. godine na kiosku na parkiralištu „Mašimova škuja“, neposredno prije samog starta utrke na Mostu u Buzetu.

Ulaznice su podijeljene!
Dobitnici su Maurizio Cvitić iz Valbandona i Loris Perović iz Pule. Čestitamo dobitnicima, a ostale pozivamo da svakako posjete Buzet i za simboličan iznos ulaznice uživaju u vrhunskoj automobilističkoj predstavi.

Isprika dobitnicima i onima koji karte nisu dobili iako su točno odgovorili. Preuzevši neprovjereni podatak sa službenih stranica utrke zakinuli smo čitatelje koji su zapravo uspjeli doći do ispravnog podatka o rekordu produžene staze u Buzetu. Kako je do pogreške došlo našim propustom u pregovorima smo s organizatorima kako bismo ishodili još dvije karte za čitatelje s točnim odgovorima. Ispričavamo se na propustu!


You have no rights to post comments