Osvojite ulaznice za Buzetske dane

Objavljeno u: 03/09/2011 - 12:05 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Čitateljima Autosporta podijelit ćemo dvije ulaznice za 30. Buzetske dane, automobilistički spektakl koji se u jednoj od prijestolnica hrvatskog automobilizma održava sljedećeg vikenda.

Jubilarno 30. izdanje slavne buzetske utrke i ove će se godine bodovati za FIA Europsko prvenstvo brdskih auto utrka i okupit će ponajbolje "brdaše" iz cijele Europe. Uz tradicionalno vrhunsku organizaciju i velik broj sudionika gledatelji će još jednom moći prisustvovati pravoj fešti od oktana.

Autosport će dvoje čitatelja nagraditi dva puta po jednom ulaznicom koja vrijedi za oba dana natjecanja. Dobitnici ulaznicu mogu podići uz predočenje osobne iskaznice ili nekog drugog osobnog dokumenta u subotu 17. ili u nedjelju 18. rujna 2011. godine na kiosku na parkiralištu „Mašimova škuja“, neposredno prije samog starta utrke na Mostu u Buzetu.

Kako do ulaznice?
Posjetite službene stranice utrke u Buzetu i potražite podatak o rekordnom vremenu na novoj, produženoj stazi. Pomoći ćemo vam, vlasnik rekorda je Jiri Mičanek, a vrijeme je postavljeno prošle godine.

Kada doznate traženi podatak, pošaljite nam email na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. sa svojim imenom, prezimenom i adresom. Prva dva točna odgovora nagradit ćemo ulaznicama koje, ponavljamo, možete podići uz predočenje osobne iskaznice ili nekog drugog osobnog dokumenta u subotu 17. ili u nedjelju 18. rujna 2011. godine na kiosku na parkiralištu „Mašimova škuja“, neposredno prije samog starta utrke na Mostu u Buzetu.

Ulaznice su podijeljene!
Dobitnici su Maurizio Cvitić iz Valbandona i Loris Perović iz Pule. Čestitamo dobitnicima, a ostale pozivamo da svakako posjete Buzet i za simboličan iznos ulaznice uživaju u vrhunskoj automobilističkoj predstavi.

Isprika dobitnicima i onima koji karte nisu dobili iako su točno odgovorili. Preuzevši neprovjereni podatak sa službenih stranica utrke zakinuli smo čitatelje koji su zapravo uspjeli doći do ispravnog podatka o rekordu produžene staze u Buzetu. Kako je do pogreške došlo našim propustom u pregovorima smo s organizatorima kako bismo ishodili još dvije karte za čitatelje s točnim odgovorima. Ispričavamo se na propustu!


Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments