Video: 'Stubaki' by MIB studio

Objavljeno u: 09/09/2011 - 09:40 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
U današnjem video kutku donosimo vam reportažu sa 18. Nagrade Stubičkih Toplica koja je održana proteklog vikenda.

Lijepo vrijeme privuklo je brojne gledatelje na zagorsku stranu Sljemena koji su mogli uživati u beskompromisnim vožnjama svojih ljubimaca i dobro se zabaviti.

Osim vožnji 'na nož' gledatelji su mogli svjedočiti i ponekom težem izlijetanju, no srećom po vozače sve je prošlo bez težih posljedica po njih, dok će njihovi limeni ljubimci na četiri kotača morati na brzinski posjet limaru. A kako je na Sljemenu izgledalo možete pogledati u video uratku za koji je zaslužna ekipa iz MIB studija.

Hill track flashback by MIB studio from MIB studio on Vimeo.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments