Nagrada Dubrovnika 2011. za kraj brdske sezone

Objavljeno u: 30/09/2011 - 09:05 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Sportski oktanski entuzijasti Dubrovnika i okolice predvođeni Autoklubom „Dubrovnik racing“ pripremili su po drugi puta ove godine utrku međunarodnog i državnog prvenstva pod imenom „Nagrada Dubrovnika 2011.“ što se održava na stazi „Ljuta-Gruda“ u dužini 3.260 metara. Posljednja ovosezonska brdska utrka  boduje se ukupno za sedam  različitih prvenstava ili kupova; FIA CEZ Prvenstvo Srednjeeuropske zone, Kup Sigurnost na cestama, MRPH ( turistička i sportska vozila, te posebno povijesna ) i PH, Prvenstvo Automobilističke federacije Crne Gore i Prvenstvo Regije Jug HAKS-a (Dalmacija).Ne čudi stoga i broj prijava – dvostruko veći od onog skromnog i siromašnog kolovoškog okupljanja. Lista prijava navodi čak 82 imena, ali među njima je čak 12 vozača koji su se prijavili s dva automobila. Tako na kraju ipak dolazimo do 70 prijavljenih iz sedam zemalja. Uz hrvatske asove nadomak Dubrovnika stižu automobilisti Crne Gore i Bosne i Hercegovine (po sedam), tri Slovaka, dva Makedonca, te po jedan Mađar i Poljak.

Satnica dvodnevne manifestacije predviđa tehnički prijam i verifikaciju u subotu od 7 do 10,30 sati u Mjesnom uredu Gruda. Prvi je trening istoga dana u 13, a drugi u 15 sati. Sutradan u nedjelju 2. listopada svečano otvaranje je u 11,30 sati, a start prve utrke u 12 sati. Svečano proglašenje rezultata je u 19,30 sati.
Izvor: HAKS

Lista prijava (PDF)

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments