Brdo umjesto Sljemena u Krapini?

Objavljeno u: 18/07/2005 - 15:02 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!
Brdska utrka koja se trebala održati početkom rujna na Sljemenu, zbog do danas još uvijek nezadovoljavajućeg stanja asfalta, po svemu sudeći održati će se na potpuno novoj stazi u Krapini.Ovu ideju i trud organizatora 'sljemenske' utrke, AK Delta, da na vrijeme pronađe zamjensko natjecanje, Hrvatski Auto i karting savez još nije odobrio, no vjerujemo kako zapreka neće biti.

U izboru za zamjensku utrku bile su još dvije staze (Laz i Adamovec) no zbog loše kvalitete asfalta, one su odbačene.

Staza u Krapini zadovoljava sve uvjete i sa sportskog i sigurnosnog aspekta. Duga je 2.300 metara, što znači (ukoliko bude uvrštena u kalendar) da će se voziti tri vožnje, umjesto dvije kako smo navikli na brdskim utrkama.

O daljnjem tijeku događaja, obavijestiti ćemo vas čim nove informacije budu dostupne.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments