Čelni ljudi Čabra zadovoljni brdskom utrkom


Uoči svečanog otvorenja brdske utrke u Čabru, porazgovarali smo sa gosp. Filipovićem, gradonačelnikom Čabra i prof. Janešom, negadašnjim gradonačelnikom Čabra, današnjim predsjednikom AMD Zrinski, a ujedno i jednim od pokretača ove međunarodne manifestacije.

Gosp. Janeš:
Ovo je već šesta godina za redom kako se održava brdska utrka u Čabru. I zaista smo uspjeli jako puno napraviti u tom razdoblju. Očekujemo da će ta utrka postati tradicionalna i vjerujemo da je njezino održavanje dobro za napredak cijele regije. Svake godine nastupaju vozači iz desetak zemalja, stoga je ova utrka i dobra promocija naše regije u inozemstvu. Što se sponzora tiče, nije lako, no uspijevamo se nekako pokriti zahvaljujući INA-i i Gradu Čabru.  Gosp. Filipović:
Ponosan sam i sretan da se ovakva manifestacija upravo ovdje održava. Bilo bi prekrasno kada bi se mogla još produžiti, npr. da počne već u četvrtak, da se još duže i bolje družimo i da ovaj 'muving' u našoj regiji traje koji dan više. Trudimo se u granicama svojih mogućnosti i vjerujem da ćemo ovu utrku dignuti na još viši nivo.

You have no rights to post comments