Čelni ljudi Čabra zadovoljni brdskom utrkom

Objavljeno u: 09/07/2006 - 14:17 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!

Uoči svečanog otvorenja brdske utrke u Čabru, porazgovarali smo sa gosp. Filipovićem, gradonačelnikom Čabra i prof. Janešom, negadašnjim gradonačelnikom Čabra, današnjim predsjednikom AMD Zrinski, a ujedno i jednim od pokretača ove međunarodne manifestacije.

Gosp. Janeš:
Ovo je već šesta godina za redom kako se održava brdska utrka u Čabru. I zaista smo uspjeli jako puno napraviti u tom razdoblju. Očekujemo da će ta utrka postati tradicionalna i vjerujemo da je njezino održavanje dobro za napredak cijele regije. Svake godine nastupaju vozači iz desetak zemalja, stoga je ova utrka i dobra promocija naše regije u inozemstvu. Što se sponzora tiče, nije lako, no uspijevamo se nekako pokriti zahvaljujući INA-i i Gradu Čabru.  Gosp. Filipović:
Ponosan sam i sretan da se ovakva manifestacija upravo ovdje održava. Bilo bi prekrasno kada bi se mogla još produžiti, npr. da počne već u četvrtak, da se još duže i bolje družimo i da ovaj 'muving' u našoj regiji traje koji dan više. Trudimo se u granicama svojih mogućnosti i vjerujem da ćemo ovu utrku dignuti na još viši nivo.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments