Čelni ljudi Čabra zadovoljni brdskom utrkom

Objavljeno u: 09/07/2006 - 14:17 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!

Uoči svečanog otvorenja brdske utrke u Čabru, porazgovarali smo sa gosp. Filipovićem, gradonačelnikom Čabra i prof. Janešom, negadašnjim gradonačelnikom Čabra, današnjim predsjednikom AMD Zrinski, a ujedno i jednim od pokretača ove međunarodne manifestacije.

Gosp. Janeš:
Ovo je već šesta godina za redom kako se održava brdska utrka u Čabru. I zaista smo uspjeli jako puno napraviti u tom razdoblju. Očekujemo da će ta utrka postati tradicionalna i vjerujemo da je njezino održavanje dobro za napredak cijele regije. Svake godine nastupaju vozači iz desetak zemalja, stoga je ova utrka i dobra promocija naše regije u inozemstvu. Što se sponzora tiče, nije lako, no uspijevamo se nekako pokriti zahvaljujući INA-i i Gradu Čabru.  Gosp. Filipović:
Ponosan sam i sretan da se ovakva manifestacija upravo ovdje održava. Bilo bi prekrasno kada bi se mogla još produžiti, npr. da počne već u četvrtak, da se još duže i bolje družimo i da ovaj 'muving' u našoj regiji traje koji dan više. Trudimo se u granicama svojih mogućnosti i vjerujem da ćemo ovu utrku dignuti na još viši nivo.

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments