Ala ispred Šurana i Krstulovića

Objavljeno u: 03/09/2006 - 12:12 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!

Što se poretka glavnih favorita tiče prvi trening u Ogulinu protekao je u očekivanoj dominaciji Riccarda Ale; u kategoriji automobila najbrži je bio Branko Krstulović. Ala je prvi uspon ogulinskom stazom odradio 5 sekundi brže od Ronalda Šurana. Četvrto vrijeme ostvario je Kristian Marinić dok je odličan peti bio Željko Hitrec sa 14,5 sekundi zakašnjenja za Alom.

Prvi trening uspješno su okončala 62 vozača, a vremenski su uvjeti u Ogulinu zasad vrlo povoljni. Obzirom na rezultate prvog treninga i drugi bi mogao biti vrlo zanimljiv, a o favoritima za utrke prilično je nezahvalno govoriti.


rezultati (PDF format)


Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments