Šuranu drugi trening u PH

Objavljeno u: 03/09/2006 - 14:37 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!

Drugi trening brdske utrke u Ogulinu najbolje je odvozio Ronald Šuran ispred Riccarda Ale i Branka Krstulovića. Šuran je u drugom usponu bio uvjerljivo najbrži, a osim što je uspio poboljšati vlastiti rezultat iz prvog treninga za gotovo 10 sekundi "skinuo" je i najbrže vrijeme Riccarda Ale iz prve vožnje. U ukupnom je zbiru Šuran, tako, na prvom mjestu završio treninge s 3,8 sekundi prednosti u odnosu na Talijana pod hrvatskom zastavom. Treće mjesto pripalo je Branku Krstuloviću dok je četvrti bio Željko Hitrec. Potonji je za Krstulovićevim najboljim vremenom zakasnio samo 6 sekundi i pritom pretekao dvojicu "Cosworthovaca", Borisa Durlena i Željka Drenjančevića. Hitrecova je Škoda Felicia 1.4 Iviček Motorsport očito pravi bolid, no zagrebački bi vozač u utrci mogao imati pune ruke posla s Cvetkom Jaketićem, a čiji je najbolji rezultat bio samo 3 desetinke lošiji od Hitrecovog.

Prva je utrka na rasporedu u 13.00 sati i s nestrpljenjem očekujemo prve vozače na stazi; utrka Sljeme na Kleku lako bi mogla biti među najzanimljivijima ove sezone.


rezultati (PDF format)

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments