Ala ispao, Šuran najbrži

Objavljeno u: 03/09/2006 - 16:53 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!

Zbog problema s mjenjačem Riccardo Ala nije niti startao u prvoj vožnji, pa je lakše do pobjede stigao Ronald Šuran, no s minimalnih pola sekunde prednosti u odnosu na probuđenog Krstulovića. U prvoj vožnji utrke je projurio i Željko Drenjančević, plasirao se na treće mjesto ukupnog poretka s 4,7 sekundi kašnjenja za Krstulovićem. I Boris Durlen očito je treninge odradio "u pola snage" jer je prvi "trkaći" uspon odvozio znatno bolje nego treninge te stigao do četvrtog mjesta.

Peti je bio Željko Hitrec, koji je na startu doživio dramu. Problemi s automobilom onemogućili su mu start u predviđenom vremenu, pa je startao na kraju svoje grupe, što ga, međutim, nije omelo u koncentraciji te je ostvario vrijeme ispod 2 minute i 10 sekundi, dovoljno za 6. mjesto i rezultat bolji od Giorgija Faccellija u Vectri ST i Rajka Vlaha u Opelu Lotus.


rezultati (PDF format)

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments