Ala ispao, Šuran najbrži

Objavljeno u: 03/09/2006 - 16:53 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!

Zbog problema s mjenjačem Riccardo Ala nije niti startao u prvoj vožnji, pa je lakše do pobjede stigao Ronald Šuran, no s minimalnih pola sekunde prednosti u odnosu na probuđenog Krstulovića. U prvoj vožnji utrke je projurio i Željko Drenjančević, plasirao se na treće mjesto ukupnog poretka s 4,7 sekundi kašnjenja za Krstulovićem. I Boris Durlen očito je treninge odradio "u pola snage" jer je prvi "trkaći" uspon odvozio znatno bolje nego treninge te stigao do četvrtog mjesta.

Peti je bio Željko Hitrec, koji je na startu doživio dramu. Problemi s automobilom onemogućili su mu start u predviđenom vremenu, pa je startao na kraju svoje grupe, što ga, međutim, nije omelo u koncentraciji te je ostvario vrijeme ispod 2 minute i 10 sekundi, dovoljno za 6. mjesto i rezultat bolji od Giorgija Faccellija u Vectri ST i Rajka Vlaha u Opelu Lotus.


rezultati (PDF format)

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments