Šuran ukupni pobjednik utrke u Ogulinu

Objavljeno u: 03/09/2006 - 19:02 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!

Ronald Šuran i u drugoj je vožnji bio uvjerljivo najbrži te je s ukupnih 6,7 sekundi prednosti nadmašio Branka Krstulovića na drugom mjestu te Željka Drenjančevića na trećem. Premda se nakon prve vožnje činilo da Krstulović može konkurirati Šuranu, za kojim je tada zaostao samo pola sekunde u drugom je laufu Šuran stvari postavio "na svoje mjesto". Vrijeme 2:01.292 iz prve vožnje drastično je poboljšao i u drugom je usponu štoperica pokazala 1:56.286.U drugoj vožnji došlo je do dužeg prekida uslijed izlijetanja Ive Ivančevića na samom cilju. Ivančevićev VW Polo završio je na krovu, vozač je prošao bez ozljeda, a ubilježio je i vrijeme u drugoj vožnji, štoviše, 1,5 sekundu bolje nego u prvoj.

Vrlo brz u drugoj je vožnji bio i Dejan Dimitrijević, koji se u poretku vožnje plasirao na 6. mjesto i nadmašio Željka Hitreca za 1,6 desetinki, ali je Hitrec ipak uspio zadržati 5. poziciju. U ukupnom je poretku iza vodeće trojice na četvrtom mjestu utrku završio Boris Durlen.

rezultati (PDF format)Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments