Milan Svoboda pobjednik Buzetskih dana

Objavljeno u: 17/09/2006 - 19:22 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!

Na utrci Prvenstva Europe na brdskim stazama, održanoj danas u Buzetu slavio je Čeh Milan Svoboda, dok je u konkurenciji Prvenstva Hrvatske pobjeda pripala Branku Krstuloviću. Svoboda je i u drugoj vožnji bio najbrži; s 2,7 sekundi nadmašio je Otokara Kramskog, koji je i u ukupnom poretku zauzeo drugo mjesto. Pobjednik jučerašnjih treninga Fausto Bormolini osvojio je najnižu stepenicu pobjedničkog postolja u ukupnom poretku konkurencije za Prvenstvo Europe.

Branko Krstulović stigao je u Buzetu do pobjede nakon što su kiša i promijenjivi uvjeti na stazi krajnje zakomplicirali ishode obiju vožnji. U prvom laufu tako su se u velikim poteškoćama našli Riccardo Ala i Ronald Šuran. Spomenuti se dvojac tijekom druge vožnje uspio vratiti u pravi ritam, pa je Ala ubilježio 5., a Šuran 7. vrijeme ukupnog poretka. Zaostatak iz prve vožnje je, međutim, bilo teško nadoknaditi pa je Ala utrku završio na 11., a Šuran na 13. mjestu. Odlično raspoložen u Buzetu bio je Boris Durlen, koji je iskoristio četiri pogonska kotača na svom automobilu na mokroj stazi te je uspješno pritiskao Krstulovića. Na kraju Durlen je zauzeo 7. mjesto u generalki i drugo u Prvenstvu Hrvatske.rezultati utrke Buzetski dani 2006.


Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments