Milan Svoboda pobjednik Buzetskih dana

Objavljeno u: 17/09/2006 - 19:22 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!

Na utrci Prvenstva Europe na brdskim stazama, održanoj danas u Buzetu slavio je Čeh Milan Svoboda, dok je u konkurenciji Prvenstva Hrvatske pobjeda pripala Branku Krstuloviću. Svoboda je i u drugoj vožnji bio najbrži; s 2,7 sekundi nadmašio je Otokara Kramskog, koji je i u ukupnom poretku zauzeo drugo mjesto. Pobjednik jučerašnjih treninga Fausto Bormolini osvojio je najnižu stepenicu pobjedničkog postolja u ukupnom poretku konkurencije za Prvenstvo Europe.

Branko Krstulović stigao je u Buzetu do pobjede nakon što su kiša i promijenjivi uvjeti na stazi krajnje zakomplicirali ishode obiju vožnji. U prvom laufu tako su se u velikim poteškoćama našli Riccardo Ala i Ronald Šuran. Spomenuti se dvojac tijekom druge vožnje uspio vratiti u pravi ritam, pa je Ala ubilježio 5., a Šuran 7. vrijeme ukupnog poretka. Zaostatak iz prve vožnje je, međutim, bilo teško nadoknaditi pa je Ala utrku završio na 11., a Šuran na 13. mjestu. Odlično raspoložen u Buzetu bio je Boris Durlen, koji je iskoristio četiri pogonska kotača na svom automobilu na mokroj stazi te je uspješno pritiskao Krstulovića. Na kraju Durlen je zauzeo 7. mjesto u generalki i drugo u Prvenstvu Hrvatske.rezultati utrke Buzetski dani 2006.


Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments