Hitrecovo kroviranje prekinulo treninge

Objavljeno u: 14/10/2007 - 14:41 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!

Teško izlijetanje u kojem je poznata Hitrecova Felicija u potpunosti uništena dogodilo se na samom početku staze, a zbog potrebe uvođenja dodatnih mjera sigurnosti treninzi su prekinuti. Hitrec je u vrlo brzom zavoju neposredno nakon starta izgubio kontrolu nad automobilom, udario u betonski zid pored staze te završio na krovu - i u nesvjesti. Ipak, prema informacijama koje smo dobili od Željka osobno s njim je, uz izuzetak bolova, sve u redu.

"Pri brzini od oko 140 km/h pobjegao mi je stražnji kraj automobila, pokušao sam to ispraviti 'kontrom', ali kada je 'kontra' uhvatila auto je krenuo u drugu stranu i završio sam u zidu pri brzini od valjda 100 km/h. Zapravo se ne sjećam nikakvih detalja od samog starta do trenutka kada sam se našao u boksu. Rekli su mi da sam se onesvijestio nakon sudara, a sada mogu reći da me sve boli, a najviše duša. Automobil je prošlost, ostala su netaknuta samo jedna vrata, vidjet ćemo što se s auta može spasiti. Ali, dobro je, glava je na ramenima, bit će još utrka."

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments