Hitrecovo kroviranje prekinulo treninge

Objavljeno u: 14/10/2007 - 14:41 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!

Teško izlijetanje u kojem je poznata Hitrecova Felicija u potpunosti uništena dogodilo se na samom početku staze, a zbog potrebe uvođenja dodatnih mjera sigurnosti treninzi su prekinuti. Hitrec je u vrlo brzom zavoju neposredno nakon starta izgubio kontrolu nad automobilom, udario u betonski zid pored staze te završio na krovu - i u nesvjesti. Ipak, prema informacijama koje smo dobili od Željka osobno s njim je, uz izuzetak bolova, sve u redu.

"Pri brzini od oko 140 km/h pobjegao mi je stražnji kraj automobila, pokušao sam to ispraviti 'kontrom', ali kada je 'kontra' uhvatila auto je krenuo u drugu stranu i završio sam u zidu pri brzini od valjda 100 km/h. Zapravo se ne sjećam nikakvih detalja od samog starta do trenutka kada sam se našao u boksu. Rekli su mi da sam se onesvijestio nakon sudara, a sada mogu reći da me sve boli, a najviše duša. Automobil je prošlost, ostala su netaknuta samo jedna vrata, vidjet ćemo što se s auta može spasiti. Ali, dobro je, glava je na ramenima, bit će još utrka."

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments