1,8 sekundi za Alinu pobjedu

Objavljeno u: 09/10/2006 - 13:01 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!

Iako je u drugoj vožnji brdske utrke u Limskom kanalu Ronald Šuran bio najbrži zaostatak iz prve vožnje nije uspio nadoknaditi i pobjeda je pripala Riccardu Ali. Šuran je u prvom laufu imao poteškoća već na samom startu izvrtivši se u "hard" zavoju, a gubitak koji je ubilježio u prvoj vožnji bio je dovoljan Ali da solidnom drugom vožnjom bez grešaka dođe do pobjede u Limskom kanalu.Zvonko Brkljačić nije dopustio nikakva iznenađenja u kategoriji I te je s dvije najbrže vožnje stigao do uvjerljive pobjede u konkurenciji prorijeđenoj odustajanjem Branka Krstulovića. U drugoj vožnji ubilježena su i dva odustajanja i to Antuna Vrbanovića i Ede Udovičića.

Čitateljima se ovom prilikom ispričavamo na kašnjenju informacija, a do kojeg je došlo zbog tehničkih poteškoća u prijemu rezultata.

rezultati utrke - ukupni


Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments