1,8 sekundi za Alinu pobjedu

Objavljeno u: 09/10/2006 - 13:01 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!

Iako je u drugoj vožnji brdske utrke u Limskom kanalu Ronald Šuran bio najbrži zaostatak iz prve vožnje nije uspio nadoknaditi i pobjeda je pripala Riccardu Ali. Šuran je u prvom laufu imao poteškoća već na samom startu izvrtivši se u "hard" zavoju, a gubitak koji je ubilježio u prvoj vožnji bio je dovoljan Ali da solidnom drugom vožnjom bez grešaka dođe do pobjede u Limskom kanalu.Zvonko Brkljačić nije dopustio nikakva iznenađenja u kategoriji I te je s dvije najbrže vožnje stigao do uvjerljive pobjede u konkurenciji prorijeđenoj odustajanjem Branka Krstulovića. U drugoj vožnji ubilježena su i dva odustajanja i to Antuna Vrbanovića i Ede Udovičića.

Čitateljima se ovom prilikom ispričavamo na kašnjenju informacija, a do kojeg je došlo zbog tehničkih poteškoća u prijemu rezultata.

rezultati utrke - ukupni


Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments