Michl najbrži na treninzima

Objavljeno u: 14/07/2007 - 21:00 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!

Nakon dva službena treninga za sutrašnju brdsku utrku u Čabru najbolji rezultat u drugoj vožnji, ali i ukupno ostvario je Dan Michl, a Branko Krstulović zauzeo je četvrto mjesto, ujedno i najbolje među vozačima kategorije I. Drugo mjesto ukupnog poretka na treninzima pripalo je još jednom češkom vozaču Miroslavu Fajkusu dok je treći Slovenac Marjan Smrdelj. Iza Krstulovića, sa 3,5 sekundi slabijim vremenom drugo mjesto u konkurenciji PH zauzeo je Boris Durlen, dok je Siniša Krainc na trećoj poziciji sa svega 6 desetinki kašnjenja za Durlenom.

Svoje treninge odradili su i vozači Honda Valvoline Yokohama kupa. Prvo mjesto pripalo je Viktoru Bolšecu, drugi je Ivan Kodrić, a treći Alen Perušić.

REZULTATI

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments