Pozivna utrka u Skradinu

Objavljeno u: 18/09/2007 - 19:40 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!Objavljujemo priopćenje AK Mihovil, organizatora pozivne utrke u Skradinu:

Zbog velikog interesa vozača “Croatia Škoda Fabia kupa” i “Volkswagen Polo Castrol Pirreli Cupa” za nastup na pozivnoj utrci i nekonkurentnosti njihovih vozila u klasama N/1 odnosno A/6, organizator je odlučio u natjecanje pozivne utrke uvesti:
Klasu I – vozila CŠFK
Klasa II – vozila VWPCPC

i dodijeliti pokale za 1. 2. i 3. mjesto u redoslijedu ove svake klase. Nastup u ovim klasama vozačima klubovima-članicama ASSDŽ će se bododati za Prvenstvo Dalmacije.
 

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments