Siniša Krainc pobjednik pozivne utrke

Objavljeno u: 22/09/2007 - 17:03 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!

Na danas održanoj pozivnoj brdskoj utrci u Skradinu najbrži je bio Siniša Krainc ispred Branka Krstulovića i Saše Radole. Krainc je u utrci koju su mnogi iskoristili za trening prije sutrašnje "prave" prvenstvene utrke, bio uvjerljivo najbolji u obje vožnje i naposlijetku je stigao do pobjede s 1,6 sekundi prednosti ispred Krstulovića. Iza veterana Krstulovića na trećem mjestu utrku je završio još jedan mladi talent, Saša Radola sa 18,1 sekundom kašnjenja za pobjednikom Kraincom.

U Skradinu su u sklopu utrke nastupili i vozačice i vozači VW Polo Castrol Pirelli kupa te Croatia Škoda Fabia kupa, utrka se bodovala i za Prvenstvo Dalmacije.

Među "polićima" najbrži je bio Ivan Pokos, koji je u drugom "laufu" nadoknadio veći dio zaostatka iz prve vožnje, a put do "pobjede" olakšao mu je i Marko Sitarić koji je u drugoj vožnji imao problema na stazi. Drugo mjesto nakon dvije vožnje pripalo je Domagoju Perekoviću dok je treći bio Robert Nikpalj.

U konkurenciji Fabia najbolji je bio Dan Lipošćak ispred Ivana Barana i Filipa Magdića. Napominjemo kako rezultati "kupova" nisu dio Polo i Fabia kupova, jer ta dva natjecanja na današnjoj pozivnoj utrci nisu održala svoje utrke.

Naposlijetku, današnja skradinska utrka bodovana je i za Prvenstvo Dalmacije. U toj je konkurenciji najbolji bio Branko Krstulović ispred Borisa Štrkalja i Mare Franića.

Pregled svih rezultata današnjih utrka možete pronaći na službenim stranicama mjerne službe.

::: REZULTATI UTRKE (po klasama) ::

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments