Siniša Krainc pobjednik pozivne utrke


Na danas održanoj pozivnoj brdskoj utrci u Skradinu najbrži je bio Siniša Krainc ispred Branka Krstulovića i Saše Radole. Krainc je u utrci koju su mnogi iskoristili za trening prije sutrašnje "prave" prvenstvene utrke, bio uvjerljivo najbolji u obje vožnje i naposlijetku je stigao do pobjede s 1,6 sekundi prednosti ispred Krstulovića. Iza veterana Krstulovića na trećem mjestu utrku je završio još jedan mladi talent, Saša Radola sa 18,1 sekundom kašnjenja za pobjednikom Kraincom.

U Skradinu su u sklopu utrke nastupili i vozačice i vozači VW Polo Castrol Pirelli kupa te Croatia Škoda Fabia kupa, utrka se bodovala i za Prvenstvo Dalmacije.

Među "polićima" najbrži je bio Ivan Pokos, koji je u drugom "laufu" nadoknadio veći dio zaostatka iz prve vožnje, a put do "pobjede" olakšao mu je i Marko Sitarić koji je u drugoj vožnji imao problema na stazi. Drugo mjesto nakon dvije vožnje pripalo je Domagoju Perekoviću dok je treći bio Robert Nikpalj.

U konkurenciji Fabia najbolji je bio Dan Lipošćak ispred Ivana Barana i Filipa Magdića. Napominjemo kako rezultati "kupova" nisu dio Polo i Fabia kupova, jer ta dva natjecanja na današnjoj pozivnoj utrci nisu održala svoje utrke.

Naposlijetku, današnja skradinska utrka bodovana je i za Prvenstvo Dalmacije. U toj je konkurenciji najbolji bio Branko Krstulović ispred Borisa Štrkalja i Mare Franića.

Pregled svih rezultata današnjih utrka možete pronaći na službenim stranicama mjerne službe.

::: REZULTATI UTRKE (po klasama) ::

You have no rights to post comments