U lovu na europske bodove u Italiji

Objavljeno u: 28/09/2007 - 18:24 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!

Nakon uspješne sezone na domaćim brdskim stazama gdje je naslov Prvaka osiguran dvije trke prije kraja, KLUB BELSON NOSTALGIJA  sprema se za jedan mnogo veći izazov.

Tijekom sezone promijenili smo planove i nastupe na CEZ-u zamijenili su nastupi na brdskom Prvenstvu Europe za povijesna vozila. Neočekivano to je bila više nego dobra odluka.

Pred nama je nastup na posljednjoj trci sezone, u Italiji, u srcu Toscane, pored grada Siena,  gdje se održava Coppa del Chianti Cllasico.  8200 metara brdske staze rezerviranih samo za povjesna natjecateljska vozila. Pravi praznik oldtimera u trkačem izdanju. Trka na kojoj svake godine nastupi više od 200 vozila.Na internetskim stranicama FIA-e objavljen je ukupni poredak prvenstva gdje nakon utrke i Buzetu, Zlatko Brozović u Kategoriji 3 zauzima 5. mjesto sa 14 bodova, samo 2 boda manje od drugoplasiranog. Ta posljednja trka odlučuje o svemu. Moguće je osvajanje naslova viceprvaka Europe.

Zato smo odlučili organizirati jednodnevni izlet na trku. Polazak je iz Zagreba 06. listopada 2007. u 22.01 sati.  Povratak je nakon trke u nćnim satima nedelje na ponedeljak. Cijena izleta je 300.00 kuna po osobi.

Izlet će biti organiziran za najmane 6 osoba, dok gornje granice nema. Svi zainteresirani trebaju poslati rezervaciju na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kao i potvrdu o uplati pola iznosa (150.00 kuna po osobi) kao potvrdu rezervacije. Ostatak cijene uplaćivat će se  prilikom polaska. Uplate izvršite na žiroračun KLUB BELSON NOSTALGIJA  pri RBA broj 2484008-1103888262 (u slučaju otkazivanja izleta iz razloga više sile uplate se vraćaju u cijelosti).

Ovo je prva posjeta nekoj trci u organizaciji KLUBA BELSON NOSTALGIJA  te se iz promotivnih razloga učešče na izletu omogućava svim zainteresiranim bez obzira dali su članovi kluba ili ne. Nadamo se da će slični izleti postati uobičajeni slijedeće sezone.

Više informacija o trci na www.chianticup.it a o klubu na www.belson.hr  ili klub.belson.hr

Kontaktirati nas možete i na telefon 091.23.33.866 Branka.

Obećavamo vam ugudno druženje i dobar provod. I ponesite aparate i kamere s puno filmova ili memorijskih kartica. Sigurno ćete imati što vidjeti i zabaviti se, što vam govorimo iz vlastitog iskustva, o čemu se možete osvjedoćiti i pregledom naših web stranica.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments