Travanjsko vrijeme "odlučilo" prvu vožnju

Objavljeno u: 13/04/2008 - 14:34 Napisao/la Objavljeno u Brdske utrke Komentari Komentiraj!

Brane Krstulović u prvoj je od današnje dvije vožnje doslovno deklasirao konkurenciju, iako mu je u tome barem manjim dijelom pomogla i povremena kiša. Punih 2,3 sekunde sporiji od Krstulovića bio je drugoplasirani Zvonko Brkljačić dok je treće mjesto s dodatnih 1,2 sekunde kašnjenja za Brkljačićem pripalo Siniši Kraincu. Ukoliko Krstulović u drugoj vožnji ne napravi veliku pogrešku već sada može računati na gotovo sigurnu pobjedu, no znatno zanimljivije će biti u "klasnoj" borbi u skupini H, premda niti tamo međusobni zaostaci među vozačima nisu mali.Moramo napomenuti kako je, otprilike u isto vrijeme kada su "H-ovi" krenuli na stazu, labinske zavoje odlučila posjetiti i kiša, koja nije padala dovoljno jako da natjera vozače na promjenu guma, no sasvim sigurno je na određenim dijelovima staze utjecala na kvalitetu podloge.

Prvi lauf stazom od Rapca prema Labinu protekao je u demonstraciji snage i forme s kojom su brdaši odlučili započeti novu sezonu. Krstulović je letvicu postavio vrlo visoko, s nestrpljenjem očekujemo drugu vožnju uz, nadamo se, ujednačenije vremenske uvjete. Spomenimo na koncu kako je u prvoj vožnji izlijetanjem sa staze svoj nastup završio Cvetko Jaketič, no nasreću samo je automobil pretrpio "ozljede".

REZULTATI 1. VOŽNJE


1. vožnja


1 Branko Krstulović    1:49,785
2 Zvonko Brkljačić 1:52,128
3 Siniša Krainc    1:53,350
4 Valter Nežić 1:54,543
5 Boris Durlen 1:55,548


Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments